maradona10 Arkadaşlar affınıza sığınarak bişey sormak istiyorum. Ripli PES2008'i kurdum, fakat şöyle bir hata veriyor. '''' Oyun açılamadı, d3dx9_30.dll bulunamadı, oyunu yeni kurarsanız sorun gidebilir ''' falan??? bu sorunu nasıl halledebilirim, ???
N.G. BARISH Olur olur, ayni hata bendede oldu. Internette aratip System32ye attim sorun cözüldü güven bana
maradona10 arkadaşlar oldu fakat şimdi oyunu açıyor, KONAMİ yazıyor sonra pes2008 yazısı loading'te takılıyor ve siyah ekran da kalıyor hayret bişey ya ?? ne yapmam gerekli?
C.Ronaldo10 **valla kardeş benim yardımım bu kadar dokunur ekranın siyahlaşmasını falan bilmiyorum hadı sana kolay gelsin**
batukan61 arkadasım googleye dll yaz çıkan sonuçlardan 2.ye tıkla solda gereken dll nin adını yaz bi yere indir sonra onu program files konami pes 2008 in içine at(inerken rar şeklinde ınıo rarı aç rarın ıcındekını at)
maradona10 Orjinal Mesajı Yazan: batukan61 arkadasım googleye dll yaz çıkan sonuçlardan 2.ye tıkla solda gereken dll nin adını yaz bi yere indir sonra onu program files konami pes 2008 in içine at(inerken rar şeklinde ınıo rarı aç rarın ıcındekını at) arkadsim link verebilirmisin?
uurture **http://www.dll-files.com/burdan istediğin dll'ye bakabilirsin...** **http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_30buda aradığın dosya indir buradan...**
maradona10 ben bu dosyayi sistem32ye kopyaladim, o sorun gelmiyor artik, konami yazisindan sonra siyah ekranda kaliyor ve donuyor, kendi pc'mde oldu, arkadasin laptopunda bu sorun cikiyor, ayarlari high de bile oynamasina izin veriyor, sorun crack de mi nerde cözemedim?
uurture Bende şuanda d3dx9_27.dll hatası veriyor senin gibi fakat tamam a basınca oyun açılıyor sorunsuz bir şekilde oynuyorum...
bulkane dll hatası alanlar ya alexander 2 mesaj üstte çözümü vermiş onu deneyin.Dosyayı indirip C:\WINDOWS\System32 kalsörüne kopyalayın. Olmazsa, directx9 u yükleyin tekrardan.
lancet_86 yha arkadaslar dırex09 yukleyın yha bu kadar basıt bunu nasıl bılmezssınız pes yujkledııgnız cd nın ıcınde war bu dırex gorurrsunuz sorun cozuledcek
bulkane Arkadaşım böyle hitap etme lütfen.Çok basit, nasıl bilmezsiniz ne demek? Basit de olsa bunu herkes bilemeyebilir yani.