sinanfatih Abi çok teşekkür ediyorum çok gzl olmus bi tane kötülüğü war sadece devre olunca skor bord skor gözükmüyor o kadar geri kalan herşey gzl olmus eline sağlık...
CIM_BOM_BOM_1989 GS tezahürati eklemek istiyorum, ama "cs.img" nin icindeki kod hangisi simdi GSde? Eskiden unnamed_230-234.adx di, peki ya simdi?
uA_BW arkadaslar optionfile i indirmek istiyorum baska sayfa aciliyor kac kere denedim bir türlü indiremedim lütfen yardim edin simdiden tskler
alakoka PES 2008 TSL Pro Patch v1 indirdim ama yükleyemiyorum nasıl yapıcam gösterilmiş biçimi varsa link atarmısınız
_GangboY_ emeğe saygı ama benim konumda bunu kurması çok kolay yapamayanlar için : http://soccercenter.net/forum/konu/114595/0-hata-ve-inanilmaz-kolay-yama-kurun-Bakmanizi-siddetle-oneririm-
Koray93 arkadaslar şu pro patche bi update çekilse artık belki önceki sayfalarda vardır ama hepsine bakamadım ya
sarpertmac ya PES2008_EDIT01.bin dosyasını çıkartırkan şifre istedi şifresini bulamadım bi sölersenz acil olarak
SiRRi Orjinal Mesajı Yazan: rooney51 insan gibi bi yama verecekseniz verin lan bi turlu indiremiom optıon file yi sen ne biçim konusuosun bee allahım yaa boyle kazmaları gorunce ınsan yama yapmaktan emek harcamaktan iğreniyo oyunlarınız daha eglencelı olsun dıye mıllet o kadar emek harcasın sonra boyle denyolarda cıksın sacma sapan mesajlar yazsın
sarpertmac Orjinal Mesajı Yazan: sssiiirrriii Orjinal Mesajı Yazan: rooney51 insan gibi bi yama verecekseniz verin lan bi turlu indiremiom optıon file yi sen ne biçim konusuosun bee allahım yaa boyle kazmaları gorunce ınsan yama yapmaktan emek harcamaktan iğreniyo oyunlarınız daha eglencelı olsun dıye mıllet o kadar emek harcasın sonra boyle denyolarda cıksın sacma sapan mesajlar yazsın abiler optınfilenın dosyayı çıkartırken istediği parolayı sölermisniz bir zahmet lütfen