Tomas Rosicky yama çok güzel olmuş ama pesi ekran kartım tam yetmiyo bide dosyalar deişmiş oyun çok gelişiyo ve sürekli yeni şeyler çıkıyor dosyalarla ilgili bütün tecrübem uçtu gitti pesi bıraktım fifa oynuyom:D
Murder1903 arkadaşlar herşeyi yükledim yaptım açtım oyunu takım isimleri ve oyuncuların isimleri farklı. daha sonra kurulum uyarısını dikkate alarak patch v1.20 yi yükledim yükledikten sonra oyunu açamadım bi daha yani cd istiyo. sorunu bilen varsa lütfen cvplasın.
LGCA kardesim sen oyunda sistem ayarlarinda load yaptin mi ? ben yukledim hiç bir sorun yok nasil oluyorda sende oluyor... kurulumu etap etap takip et hiç bir sorun çikmaz...
HASANBAGLAN sadece cs.img de yeni isimle kaydet yapmadı diğer ikisinde sorun yok hal böyle olunca oyuna girdi ve hata verip kapandı ancak takımlar ligler tam bir yardım cs0 ve cs1 in boyutları 30 küsür mb cs nin 10 mb civarı acaba dosyalar eksik olabilirmi
aslan80 Yama süper olmus. Ufak tefek hatalar da olsa emege saygi gösterelim arkadaslar. Buna ragmen gercekten süper olmus- Tsk.
Gkhnim Arkadaşlar ben pes 2008 türkçe spiker yazan bi cd aldım dün kurdum crack felan yaptım oyuna gir dediğimde mavi ekran cıkıo reset atıyor bu cd pack mi acaba oyunu farklımı ben anlamadım lütfen yardım
cagatay95 yaa bnim program files konami pes 20008 img klasörünün içinde cs.img adlı dosya yok neden yardım edin we nasıl bulcam o dosyayı
cagatay95 yaa bnim program files konami pes 20008 img klasörünün içinde cs.img adlı dosya yok neden yardım edin we nasıl bulcam o dosyayı hızlı cwp werin lütfennnnnnnn