madem birileri madde başlığında cevaplıyor bende madde açıklim
1- Option file tüm içeriğini ben yaptım almanya ligi yabancı takımlar tslden 18 takımı adını yazıp 4büyüklerin kadrosunu yaptım. 14 takımı recep ve deniz sadece futbolcu adları ve güçlerini yaptılar ama bu 2 arkadaş bazı planlar içine girip 14 anadolu takımların güçlerini abartılı yapıp yamayı bir bakıma baltaldılar. eğer deniz sadece 7 takımın futbolcu isimleri yazmakla option file sahipleniyorsa kusura bakmasın delikanlılık bu değil. Siz bir işyerinde çalıştığında yapılan ekip çalışmasını yeni başladığınız bir işyerine götürüp bunu ben yaptım derseniz bu adı çalmaktır. delikanlılık değildir.
2- Burda rekla yapmak istemiyorum, biz bir site olrak sadce pes2008 tsl yapmak ve avrupadan pes2008 yamaları üyelerimize sunuyuruz. Bu sitede sadce yama vardır ve geyik yoktur. Bu anlamda hiçbir illegal içeriği izin vermeyiz. Biz bir yama yaparız bunu herkesle paylaşırız hebsi bu. vede her kim dürüst çalışmazsa sitede tutmayız vede kimsenin kaçtığı yok bu sadece kendilerini mutlu eden bir hayal
3- Faceler sitede yayınlanırken yorum yapanlar, bmp aynı olduğu halde bunu görmemezlikten gelip kullanılmıştır. Düşünün biz art niyetli olalalım bir ahmet isimli biri facemaker yapalım adam çalsın getirsin yamada kullanalım sonra ne haberimiz yok. Bu bir yöneticilik zaafı, bu saygısızlıktır.
4- Pro patch 50.000 yakın download edilmiştir. ve hep ne deniliyor tsl ve hollanda ligi karışmış. 73 sayfalık konuya bakın bu sorun hep var oysa böle bir sorun yükleme hatası gerçekten böle bir durum olsa 50.000 bin kişide olur. Ama bu sürekli birileri tarafından dile getiriliyor. Adamlar bizim yamanı aynı özelliğinde yama yapıyorlar çıkmış yetkilisi 2gün önce ben sizin yamanızı yükledim, ne hollanda ligi tsl karışmış yav kardeşim siz yama yaptınızda niye bu yamayı indiryon çok komik bi durum. Sizn yamada aynı özellikte o zaman sizdede bu sorun var
5- Bakın arkadaşlar biz site olarak hiçbir site ile yarışmıyoruz. Birçok site yöneticisiyle arkadaşız vede sürekli yama konusunda yardımlaşırız. Ama ilk defa böle bir ortamı malum site yaratmaya çalışıp kendilerine ilk rakibi peseditcenter görmüşler. Bizler bu haksızlıkları gördük vede uyardık onlarda bazı faceleri sildiler. Bu haksızlığa rağmen siteni bazı yöneticilerin konudan haberdar olmamaları vede iyi niyetinden dolayı konuyu açmadık vede uzatmadık Ama ne zamanki yöneticleri bazıları bu şekilde çamur atması inanınki bu msj ları yazma gereği duyduk.
Beni bir abi olarak görüyorsanız bir lafım var. Bakın çok dikkat edin aldığınız yöneticilere, yama yapımcılarına işte böle laf getirtirsiniz kendinize. Ben biliyorumki sizlerde çok kaliteli dürüst yöneticler var ama bu kendini bilmez yöneticlere görev vererek bir bakıma bu tür durumlara sizler maruz kalıyorsunuz. Bu durumdan bende rahatsızım, ne benim sizlere laf atmam nede sizin suçunuz. Burda tek hata tanımadığınız kişilere yetki vermenizdir.
Bu konuyu bizler kapattık. ama bu konular hem bizler hemde başka siteler benim söyleceğim, bir yama yapacaksanız eksiğin varsa yardım isteyin, izin isteyin. ortada bir yarış yok. Bizler ülkemizin yamasını yaparak yabancıya muhtaç bırakmıyoruz bu oyunu sevenlere, bunu kim yaparsa hangi site yaparsa bunlara saygı duyalım hepsi bu. Ama çok ii olur ama çok kötü önemli olan birşey üretmektir. Önemli olan emeği geçenlere saygı duymaktır. Şuda bir gerçekki kimse bu işten bir kuruş kazanmıyor. Sadece teşekkür edelim yorum yazalım...