rojhatcaner **beyler şöyle harbi bilen biri anlatsın ben yamayı kurdum her şeyi yaptım ama takımlar karışık almnya ligi logoları yok fener g.saray vs hollanda ile karışmış bunun sebebi nedir bazı yükleyenler güzel diyor bazıları da olmadı diyo benim ki de olmadı neden acaba**
palio yama güzel di ama biraz önce yıkıldım agbi liğte kasımpaşa galatasaray maçı formalar beyaz nasıl degiştircez
FIFACI_09 cs.img sorununu çözdüm cs.img işlemlerini rs_e.img e yapın eğer cs.img işlemini yapmazsanız taraftar sesleri çıkmaz
hasanakgul ARKADASLAR F.B YI SECIP LIG YAPMAYI DENEDINIZMI???? HEMEN HEMEN HER MACTA IKI TAKIMDA BEYAZ FORMA GIYIYOR!!!!!!! DOLAYISIYLA F.B ILE LIG YAPMAK IMKANSIZ HALE GELIYOR!!!!!!!!!!! YAMAYI YAPANLARDAN BUNU DUZELTMEK ICIN BIR CEVAP BEKLIYORUM!!!!!!!!!!!
hasanakgul SIMDI OKUDUM AYNI SORUN G.S DE DE VARMIS!!!!!!!!!! BIR AN ONCE CVPLARINIZI BEKLIYORUZ!!!!!!!!!! SAYGILAR!!!!!!!!
anilozturk yha bu nasıl bi iştir yha fbnin logosu war baska isim yazıyo baska oyuncular war hollanda takımlarıyla karışmış bjkde az yazıyo ne biçim iş bu yha ...! yamayı yapan weya baan yardım edecek biri yokmu??????????????
61burki61 yaa bu ne ts oyuncilari karismis feijenoord la hep hollanda takim lar la karismis baska oyuncular var ve TAKIM ismi desigim
LGCA kardes siz iyi kuramamissiniz... tsl pro patch'in sitesine girin orda ben anlatim hemde ayrintili... KESIN çALISACAKTIR
furkan_beysel ya lütfen yardım ben herseyi yaptım ama cs.img olmuyo ya kafayi yicem en son import diyorum ne seçiceğim yeri soruyo ne bişi
mustixxx Lig yapan arkadaşlar özellikle fener ve g.s takımlarının forma renklerindeki sorunu çözmey çalıştım tesadüfen çözdüm... Takım bilgisine girip takım formasını seçin orda 1. ve 2. forma renkleri üzerine yazıldıkları takımların renkleri olarak duruyor onları normal forma renlerine çeviriyorsunuz, sorun çözülüyor....
dulles merhaba arkadaşlar yamayı yükledim ve zevkle oynuyorum,kurulum talimatlarını adım adım izleyince,sabırla ve dikkatle uygulayınca hiçbir sorun olmuyor,gerçekten çok emek verilmiş,yapan herkesin ellerine sağlık çok teşekkürler...
delgadoersin yaaa arkadaşalar maç başlıo ilk topun dışarı çıkmasında oyun donup kalıo bir dahada açılmıo yardımcı olursanır sevinirim
drkprnc arkadaslar merhaba ben kurulumu yaptım yanlız bır sorunum var takımlar fılan hersey cıktı ama oyuncu ısımlerı hollandalıoyuncular bu sorunun cozumunu soyleyebılırmısınız