saydam fenerin üstünlügü benimde dikkatimi cekti ama bunu bu dille söylemen pek hoş olmamış sanki :) neyse Benim sorun skor board da yani mac sonralında kac kac oldugu yazan yerde hiç bişey yazmıyor
wolkie00 qabuss beğenmiyosan kendin bi yama yap ööle oyna burda boş yere gerizekalılık yapıp zeka seviyeni millete sergileme... gir editten güçlerini tüm fb li oyuncuların 01 yap istersen.. zaten bu yamada tüm türk takımları ve oyuncuları aşırı abartı bunu herkes söylüyo zaten ama senin gibi hazımsılar çıkıp neden fb çok güçlü diye ortalara dökülüo... kullandığın laflara da dikkat et kendi cinsel tercihini millete yakıştırma !.. senin gibi at gözlüklü fanatikler yüzünden statlara bile gidilmez oldu... adam bilgisayarda bile fb yi yenemiyo diye oturduğu yerden sinir krizlerine girmiş olaya bak !...
Derdo58 **Arkadaslar lutfen kisisel olmaya basladi, unutmayalim ki burada asil konu Patch'le ilgili sorunlar'dir, ne kadar çok sorunlari dile getirebilirsek sanirim birileri o sorunlari giderip bizlere yeni bir yagma sunar...**
wolkie00 walla yaaw kusura bakmayın.. ben aslında bişey sorcaktım.. yazıları görünce onu da unuttum :)... ben bu yamayı kurduktan sonra bi de forma yaması krumuştum ondan sonra 3 büyüklerin kadrosu türkiye liginin olduğu yerde değl de ajax-ps-az logolu other b de çıkıyodu.. ondan sonra img içindeki leri orjinale döndürüp türkiye yamasını yeniden kurdum bu sefer de türkiye ligindeki takımların logoları hollanda ligindeki takımların logoları olarak gözükmeye başladı.. oyunu komple silip yeniden kurmadan bunu düzxeltmenin bi yolu var mı??
rojhatcaner ya arkadaşlar ben de kurdum herşeyi yaptım ama oyuna girerken ben den cd istiyo LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!!!!!!!!!!
landy_land Orjinal Mesajı Yazan: rojhatcaner ya arkadaşlar ben de kurdum herşeyi yaptım ama oyuna girerken ben den cd istiyo LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!!!!!!!!!! kardes senin crack yapman lazim forumda var mi bilmiyorum. google'da arastir bulursun.
Emre. Serdal abi ben senin yamanı yükledim güzelmiş emegine sağlık kendim yama yaptım save klasörünü sildim kadroları felan ama oyun dili sana ait vb. şeyler senden izin alıp devam edebilirmiyim?
ulash07 kesinlikle muhteşem bir çalışma eksik bir şey yok her anlamda super. emeği gecen herkese teşekkürler...
halilgs abi şuan bendeki tek sorun gs fb maçlarınaa biraz geç giriyo.ama geri kalanı harika tebrikler arkadaşlar ajax la oynuyorum diyenler option fileyi yükleyin hepsi düzeliyo .tekrar tebrikler...
Alice_The_Scorpion Beyler benm sorunum da yükledikten sonra oyunu acamaması aynen söle bir hata werio :... "conflict with disc emulator Software detected." dio ltfn yardım....