ScRyedd Orjinal Mesajı Yazan: ua1905ua yok optin file inimiyor PES 2008 TSL Pro Patch v1.OptionFile Ben denedim link çalışıyor.
mokari ya abi kurdum herşeyi yaptım ama oyuna girerken hata veriyor gönderme filan diyor bi yardım ederseniz çok sevinicem
mokari ya abi yaptım herşeyi tıkır tıkır ama oyuna girerken hata veriyor gönderme falan diyor neden acaba bi yardım ederseniz çok sevinirim
FreeS_FreeS Orjinal Mesajı Yazan: 0000serhat abi rar şifresi ne ??? sonunda buldum buyur hocam sende faydalan şifre buymuş nasıl şifre ? optionfile rar şifresi: peseditcenteraskjasdhds
ua1905ua Orjinal Mesajı Yazan: MysticForce Orjinal Mesajı Yazan: ua1905ua yok optin file inimiyor PES 2008 TSL Pro Patch v1.OptionFile Ben denedim link çalışıyor. eyw saol
seloselo1993 YA ARKADAŞLAR BANA yardım edin yamayı istenilen gibi kurdum ama fb,gs, logoları göstermiyor pes 2008 v1.20 pacht de indirdim ama hiç fark etmedi:) lütfen bi el uzatırsanız iyi olur::
bilal4190 yama yalan oldu hata verıyo oyuna gırerken hata nedenlerınede olumlu cevap gelmıyor boyle bır sıteye bu ılgısızlık yakısmıyor madem yapıldı tartısma yerı dıye de baslık acılmıs ılgılenılmelı
kubi1925 ya arkadaşlar biri bana anlatsın.rv_e dosyasında kaydetme yeri ve ismi gelmiyor ne yapıcaz.bi de arkadaşlar option file' dekirar dosyesının şifresi ne acaba?
FIFACI_09 benim sorun daha büyk turkcell super lig yerinde eredvise yazıyo ve oyuncular takımlarda eredvisenin mesela fb=ajax gs=psv bjk=az
pavuvu peki dostum option file sifre olmuyor icinden sifre cikiyor yaziyorum olmuyor :s sifreyi yazabilirmsin acaba