Dio Hudson kardes flood yapma Ya bende cs.img yakki birisi upload edebilirmi acaba bide 1.20 yamasında yukluorum cd tak dio takıorum tamamdır dio sonra oyunu açtığımda hep ses en düşük oyun eski halinde hiçbisi kayıt edilmio neden acaba
Roobydal ilginiz için çok teşekkürler arkadaşlar. İnşallah dahada fazlasını yaparız keyifli bir pes2008 yılı geçer.
tutqu en sonunda oyunda girdim hata verdi attı oyununda içine ettik sayenizde tekrar yüklemem gerekio
mancukya Arkadaslar siteye uye olmadan zaten program linkleri gozukmuyor ve cekilemiyor ama paylasima acdiginiz program patch vs vs sifrelerinide lutfen yazin burada sifreyi soran arkadaslari kaale almayip ustelikde ukalaca cevap verenler var sifreyi 40 sayfaya yakin bakarak peseditcenterjshjshsj boyle sacma bir sey oldugunu gormem 30 dakikami aldi belki uye bazinda siteye fazla girmiyorum ama surekli kontrel ettigim bir site genede yenilikler icin ama bu durum hic hos degil madem bir seyler paylasiliyor buda dogru sekilde olmasi gerekli ayrica sifreyi soran arkadaslara ukalalik yapanlarida kiniyorum elamanin tek derdi bir an once patchi kurupda oynamak paylasim falanda umurunda degil ustelikde bildigi bir sey kendine soruluyor utanmadan ukalaca cevap veriyor
tekeserkan arkadaslar ben yamayı kurdum ama 5-6 takımda futbolcuların sırtlarında isim yazmıyo ve bir türlü halledemedim sorunu bana bi yardım etseniz
kizkulesi01 Cok SAOLASIN Kardes Valla Super Olmus Bu Patc Hersey Super Hele Cimle Harika Olmus ... Kimse Demesin Calismior Felan Die Garanti Veriorum Calisiyor...
ReCeP57 Ben kurdum harika olmuş, bu yama ile pes 2008'e ayrı bi hava gelmiş bence bu yamayı herkes kursun..
soccercenter18 arkdaşlar yamayı kurdum yazı sorunu hatası verdi daha sonra PES 2008 Patch v1.20 yükledim ama gene yazı hatası düzelmedi PES 2008 Patch v1.10 ve sonra PES 2008 Patch v1.20 tekrardan yükledim hala sorun düzelmedi daha sonra option file2 dosyasını tekrar belgelerim konami pes 2008 save klasörüne attım gene sorun düzelmedi sadece oyunu açıp oyunun ayarlarının içinden düzenleme seçeneğini seçip yükle deyince oyun düzelip yama gözüküyo yardımcı olursanız sevinirm .....
gokhanwf yaa bn herseyi yaptım ama turkıye takımları hollanda takmları olarak goruluyo.kadro ve isimleri hollanda...konamının resmı patchınıde yuklemstım..ama olmuyoo naapmalıyım.nolur yardm .......
Derdo58 Orjinal Mesajı Yazan: Alexander Bence uptade lazım bu patch'a her zaman Fenerbahçe'ye aşırı şekilde güç veriliyor selçuk bile serkan çalık'tan daha hızlı koşuyor semih şentürk lincolnden daha iyi oynuyor gs'li dehil fb'li olsamda böyle yapmazdım oyun böyle zevk vermiyor çünkü biran önce uptade lazım... Sana katiliyorum guçler asiri olmu$ (Deivid kendi sahasinda butun takima çalim attip gol atti bana mesela :) ).Sadece Fenerbahçe degil mesela Trabzonspor'un da guçleri a$iri tavan yapilmis, bir Update gelir sanirim...
landy_land Orjinal Mesajı Yazan: onurial yaa bnde de aynı sorun oluyo napacagz turkıye takmları hollanda takımı gozukuo option file'i indirdin mi ?
DeSouza10 ya arkadaslar ben acemiyim bu konuda iki dosyayida indirdim ama nasil yapcam hic ama hic bilmiyorum tarifi var ama pek anliyamadim.Anliyan varsa lütfen bana bi msn adresi verip bana teker teker anlatabilir mi? Simdiden cok cok tskler!!