Kaptanlığının oyununu olumlu etkilediği yorumlarına katılmadığını söyleyen yıldız oyuncu, "Kaptan olsam da olmasam da, her zaman en iyisini yapmaya çalışırım" dedi
20.12.2007
‘Fikirlerini dinlerim’
Alex'ten kaptanlığının oyununa etkisine ilişkin ilginç yorum. Fenerbahçe TV’deki Kaptan Köşkü programına katılan Sambacı, bu konudaki soruya şu yanıtı verdi: “Kaptan olmam, performansımı artırdı diyemem. Çünkü kaptan olmasam da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Geçen yıl kaptanlarımız Ümit Özat ve Tuncay’ken de elimden geleni yaptım, yapmam gereken ne varsa yerine getirdim. Bu yıl da 2. kaptanımız Semih’in fikrini alırım, en tecrübelimiz Carlos’u dinlerim. En gencimiz Gökhan birşey söylediğinde de dinlerim.”
‘Birlik olmak önemli’
“Çünkü biz bir ekibiz. Birlik olmamız önemlidir. Her zaman en iyiye ulaşmaya çalışan biriyim. Orta yollar bularak, herkesi dinleyerek ekibin bütün olmasını sağlıyorum.” Cumartesi günü zorlu bir rakibe karşı oynayacaklarını vurgulayan Alex, “Onlar da bizim gibi maçı hiç bırakmıyor. Taraftarımızla birlikte ilk yarının son maçında güzel bir galibiyet almak istiyoruz. Marco ve benim için ilk geldiğimizde yanlış yaptığımız düşünülüyordu. Ama Brezilya’da maçlar yayınlandıkça ve başarı geldikçe bu fikirleri değişmeye başladı” dedi.
Kısa...Kısa...
Bayramda bilet satışı sürecek
Trabzonspor karşılaşması biletlerinin Biletix’ten satışının, bayramda da devam edeceği açıklandı. Senenin bu son karşılaşmasının bilet fiyatları Migros tribünü 30, Fenerium üst tribün 60, Fenerium alt G blok 100, B blok 150, C-E blok 175 ve D blok 225 YTL olarak belirlenmişti.
Kanarya şut idmanı yaptı
Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, dünü şut antrenmanıyla geçirdi. 1 saat 15 dakika süren idmana sakatlıkları süren Tümer ve Appiah katılmazken, Deniz salonda çalıştı, kaleci Serdar ve Gökhan Gönül ise düz koşu yaptı. Eşini ülkesine uğurlayan Zico’nun da bulunmadığı idmanı antrenörler yönetti. Carlos’un zaman zaman kasıklarını tuttuğu gözlenirken, futbolcuların son derece neşeli oluşları dikkat çekti.
Sadece 6 gün izin yapacaklar
Devre arasında Fortis Türkiye Kupası maçlarının oynanacak olması nedeniyle diğer takımlardakiler gibi Fenerbahçeli oyuncular da çok az tatil yapabilecek. 22 Aralık Cumartesi gecesi oynanacak Trabzon maçından sonra izne çıkacak olan Sarı-Lacivertliler, 28 Aralık’ta Samandıra’da toplanıp, işbaşı yapacak. 1-11 Ocak tarihleri arasında Antalya’da kamp yapacak olan Fenerbahçe, 5 Ocak’ta kupa maçı için özel bir uçakla Kayseri’ye geçip, 6 Ocak’taki karşılaşma sonrası tekrar Antalya’ya dönecek.
Dedeyi sevindirdiler
Taraftar Kart’ın 85 yaşındaki üyesi Osman Erdal’a anlamlı ziyaret. Yapılan çekiliş sonucu CSKA Moskova maçını izleme hakkını elde eden Erdal’ın, Koşuyolu Huzurevi’nde kaldığını öğrenen kart yetkililerinin özel olarak müsabakaya getirdiği Erdal’a dün de bayram ziyareti yapıldı. 85 yaşındaki taraftara Başkan Aziz Yıldırım’ın bayram tebriği iletilirken, huzurevinde yaşayan diğer yaşlılara da hediyeler verildi, bayramları kutlandı. Taraftar Kart yetkililerinin ziyareti, huzurevinde mutluluk yarattı.
FANATİK