bysoner arkadaşım oyuna gs efsana yamasını ekleyemedim dediğin şekilde yaptım cm08 ile ama ne rest of world ve diğer ligleri hiç birinde yok!yardımcı olurmusun
mehmet_48_gs Orjinal Mesajı Yazan: soner05 arkadaşım oyuna gs efsana yamasını ekleyemedim dediğin şekilde yaptım cm08 ile ama ne rest of world ve diğer ligleri hiç birinde yok!yardımcı olurmusun Creation master'siz halini de yükledim.Bir de onu dene.
bysoner creation mastersız halini bulamadım linki son yazdığın meseja koyarmısın? şimdiden teşekkürler
mehmet_48_gs Orjinal Mesajı Yazan: soner05 creation mastersız halini bulamadım linki son yazdığın meseja koyarmısın? şimdiden teşekkürler ilk sayfaya ekledim ilk mesaja
fatih.60 KARDEŞ CM SİZ HALİNİ İNDİRDİM DOSYAYI RAR DAN ÇIKARIP YÜKLEDİM AMA NE GS NE MARMARİS VAR SENCE NEREDE YANLIŞ YAPMIŞ OLABİLİRİM
mehmet_48_gs Orjinal Mesajı Yazan: fatih.60 KARDEŞ CM SİZ HALİNİ İNDİRDİM DOSYAYI RAR DAN ÇIKARIP YÜKLEDİM AMA NE GS NE MARMARİS VAR SENCE NEREDE YANLIŞ YAPMIŞ OLABİLİRİM fatbhbuilder ile build yaptın mı
fatih.60 takım ları buldum saolasın ama maça başlama sırasında oyundan atıyor fifa komle kapanıyor neden olabilir
fatih.60 türkçe yamayı kaldırdım oyundan atmadı bu kezde forma renk leri karıştı neyse sana ii çalışmalar...
mehmet_48_gs Orjinal Mesajı Yazan: fatih.60 türkçe yamayı kaldırdım oyundan atmadı bu kezde forma renk leri karıştı neyse sana ii çalışmalar... nasıl yani resim göndersene
messi18 YA ARKADAŞLAR NOLUR RİCA EDİYORUM YAMA YAPMASI BİLEN ARKADAŞLARIMA BANA ADANADEMİRSPOR YAMASI YAPARSA ÇOK SEVİNİRİM BÜTÜN BİLGİLERİ BEN VERİRİM TAKIM HAKKINDA AMA NOLUR YAPARMISIN msnem nolur ekle: m.cevikyigit_01@hotmail.com
mehmet_48_gs MuğlaSpor&MarmarisBelediyeSpor Patch Oyununuza MuğlaSporu ve MarmarisBelediyeSporu ekler. Creation Master ile oyuna aktarabilirsiniz. İndir!