TuNdRaLoWeR **evet arkadaşlar başlıktanda anlaşıldığı gibi indirdiğim formalar arşivledim ve sizlerle paylaşmak istedim lütfen indiren arkadaşlar bi teşekkürü çok görmesinler(EMEĞE SAYGI)açısından...yararlı olduysa ne mutlu bana bol fmler!**
TuNdRaLoWeR http://rs13.rapidshare.com/files/77641081/_ikoya_k__305_yak.rar şimdi oldu bi tşkrü çok görmeyin bol fmler!
TuNdRaLoWeR **umarım olmuştur ilk defa netten bişey koydum olduysa gerçekten süfer bi çalışma bol fmler!**
crdsa Hepimiz bir zamanlar upload bilmezdik :) baktırtmayın bana eski mesajlarınızı. Arkadaşım bir siteye upload etmezsen o dosyaya ulaşamayız. rapidshare.com 'a gir ve bu dosyayı yükle. Sonra ordaki linki buraya koy.
RMC07 hakkaten ya nie dalga geçiosunuz kardeş rapidshare.com veya başka bi upload sitesine gir gözat yada browse olcak ona tıkla dosyayı seç upload a bas.....
TuNdRaLoWeR **ya wallahi ilk dosya upluoadım warsa bi yanlışım üzgünüm ama güzel yorum yapanlar için ise tşkr ederim!!**
TuNdRaLoWeR **ya bakın dalga geçilecek bi durum yok lütfen adam akıllı yorum yapın yada hiç yapmayın!**