Galatasaray'ın ağır zeminde puan kaybedebileceğini düşünen Brezilyalı hoca, 'İlk yarıyı lider bitireceğimizi umuyorum' dedi.
19.12.2007
‘Kapıları açtık’
Zico'dan son maçlar öncesi çarpıcı sözler. Kendisine ait internet sitesine konuşan tecrübeli hoca, Ankara’da ağır saha koşullarına ve 1-0 geri düşmelerine karşın, maçı çevirdiklerini ifade ederek, “3 puan, bize 2007’yi lider bitirme kapılarını açtı. Trabzon engelini aşacağız. Ağır saha koşulları nedeniyle Galatasaray, OFTAŞ karşısında puan kaybedebilir. Rakiplerimizin kayıplarıyla 2007’yi lider kapatacağımızı umuyorum” diye konuştu.
‘Planlama doğru’
Devler Ligi’nde bir üst tura çıktıkları için çok mutlu olduğunu dile getiren Zico, şunları söyledi: “Tarih yazdık ve Fenerbahçe’yi bir üst tura taşıdık. Bu yıl planlarımızı çok doğru yaptık. Yüksek seviyede mücadele ediyoruz. Fenerbahçe takımıyla oyuncuları artık Avrupa’da tanınıyor ve saygı görüyor. Bu çok önemli. Şükrü Saracoğlu’nda çok sağlamız ve her takımı yenecek güce sahibiz. Kariyerimdeki en önemli yıllardan birini yaşıyorum.”FANATİK