aLex13hLeB **Tebrikler . Ama sadece tartışılan - ofsayt , penaltı - 1 galibiyetle gruptan çıkması gelecek için umut vermiyo . Yine de tebrikler **
cracks neye tebrikler ya.sahada resmen bi rezalet vardı. avrupa'da galatasaray dönemi sona erdi şu futbol onu gösteriyo.sen başka bi bakımın kazandığı maçla çıkıyosan 2. tura bırak çıkma otur evinde.
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: alex13hleb Tebrikler . Ama sadece tartışılan - ofsayt , penaltı - 1 galibiyetle gruptan çıkması gelecek için umut vermiyo . Yine de tebrikler Aynen devam sizede tebrikler. Heryere aynı tartışmaları sokmada üstünüze yok valla. Unutma o maçta Hakan Şükür'ün golü de var.(tartışmasız). Umut vermiyo de, kötü oynadılar de ama böle ofsayt penaltı ile çıktı deme.
TheMaNqLeR Şimdi kimse kusura bakmasın, Cimbom turu geçti eyvallah sevinçliyiz de, bu şekilde çıkması sevindirdi mi, orası meçhul doğrusu. İleriki turlarda bu kadar şanslı olur mu, bu kadar kolay rakipler gelir mi bilemem. Neredeyse maç kazanmadan çıktılar, neyse ben hiç yoktan son maçta bir 3 puan beklerdim. Tebrikler diyelim fazla uzatmadan.
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Orjinal Mesajı Yazan: alex13hleb Tebrikler . Ama sadece tartışılan - ofsayt , penaltı - 1 galibiyetle gruptan çıkması gelecek için umut vermiyo . Yine de tebrikler Aynen devam sizede tebrikler. Heryere aynı tartışmaları sokmada üstünüze yok valla. Unutma o maçta Hakan Şükür'ün golü de var.(tartışmasız). Umut vermiyo de, kötü oynadılar de ama böle ofsayt penaltı ile çıktı deme. tartışma çıkarıcı mesajlar yazmamaya dikkat edin..
Venom Hangisinin gelmesini istersiniz? Atletico, Villarreal, Fiorentina, Hamburg, Leverkusen, Bayern, Tottenham Bu turda Panionios olmayacak, ya da bizi kurtaracak bir Bordeaux.
aLex13hLeB Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Aynen devam sizede tebrikler. Heryere aynı tartışmaları sokmada üstünüze yok valla. Unutma o maçta Hakan Şükür'ün golü de var.(tartışmasız). Umut vermiyo de, kötü oynadılar de ama böle ofsayt penaltı ile çıktı d Tartışma yaratmak için yazmadım . Galatasaray öyle veya böyle gruptan çıktı ve Türkiye hanesine 1 puan ekledi . Daha da ileri gitsinler isterim . Ama zor bence .
Hauta1n Yani 1 galibiyet 1 beraberlikle gruptan çıktı Galatasaray.Hemde her torbanın en zayıf rakipleri geldi (Austria Wien mesela).Keşke çıkmasaydı Gs.Çünkü bu futbolla devam ederse gelecek tüm rakipler fark atabilir
Wenger Eşleşmeler bildiğmi kadarıyla Grup 1.leri-Grup 3.leri,Grup 2.leri-ŞL Grup 3.leri şeklinde.Bu durumda en iyisi Pana ve Getafe oluyor.Ama farketmeyecek eleniriz.Kazanıp çıksak sevinç içinde olabilirdim ama şimdi hangi takım bizi rezil edecek şüphesi var.
03Gs1905 Sadece Hocamız Kalli değil takımın futbolu da grip olmuş gibiydi bu maçta.Yatacak dediğimiz Bordo yatmadı sanki Galatasaray kupada birini yatırmaya çıkmış gibiydi. Hakan'ın arkasındaydım devamlı olarak ama ilk yarıda öyle goller kaçırdı ki.Kalitesine klasına yakışmadı.Gittiğine üzülmüyorum bundan sonra.. Sabri senin açacağın ortalara orta demek için şahit lazım..
kurdt Yazık oldu ya.Ben ne beklerken siz kalkın 3. olun o da zar zor...Keşke çıkmasaydık. Tebrik edilcek bi takım varsa ortada o da Bordo'dur.
crdsa Galatasaray gruptan çıktığına çok sevindim. Eğer birileri Lincoln'ü sakatlamayı bırakırlarsa önümüze çıkacak takıkmı eleriz.
Bart Simpson Orjinal Mesajı Yazan: ronaldo7_ bordeux kazanicak. biliyorum.bence hic onlar bile bilip kayib etmezler cünkü her kazandigi macta cok para kazaniliyor! insallah galatasaray devam gelir rezillik ya hic hak etmedik:(:mad: bayranizi mübarek olsun