..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: Exvision CryENGINE2'nin şimdiye kadar çıkmış en sağlam oyun motoru olduğunu ortaya çıkaran bir video olmuş. Fakat patlama sahnesinde bir gariplik sezdim. Sayısı az olan varillerin patlamasındaki görsellik, varil sayısı artınca hazırlanamamış. Bunun nedeni de kullanılan sistemlerin yetersiz olması olsa gerek. Bir oyun motoru hazırlanıyor, ona göre sistem bulmak neredeyse imkansız. Gelecekteki oyunların nasıl bir görselliğe bürüneceği az çok ortada. Crysis'i very high detayda açacak performansta pc olmadığını duymuştum doğru heralde. :)
DJ_DISCO ne yani oyunu yapan cevat yerlidemi very high te oynuyamıyo o zaman ne anlamı var neden yapsın öyle sadece kendi pc leriniz öyle diye düşünmeyi crysıs kaldırıcak üstün pc ler var hatta hem crysıs hemde call of duty aynı anda oynatacak pcler var dostum
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: DJ_DISCO ne yani oyunu yapan cevat yerlidemi very high te oynuyamıyo o zaman ne anlamı var neden yapsın öyle sadece kendi pc leriniz öyle diye düşünmeyi crysıs kaldırıcak üstün pc ler var hatta hem crysıs hemde call of duty aynı anda oynatacak pcler var dostum Bunu söyleyen Cevat Yerli zaten. İntel'in yeni gelecek Intel Penryn serisi ile tam performans alınabilecek diye biliyorum.
Gökhan Bugün bizim arkadaşlarada izlettim bu videoyu, şaştı kaldılar. Ne kadar tebrik etsek azdır gerçekten.
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: Cesc Grafikler harika ama neden 3000 varilin patklamasına 2 saniyeden daha çok bakarsa sistemi çöküyomuş ki adamın? :s Ve sürenin 2 saniye olduğunu nerden biliyor? Valla bnm pc'de 1280-1024 orta detay 2xaa'da açık alana çıkınca bi 10 snlik çökme meydana geliyor :D Varil maril olsa burdaki gibi pc bi daha hayata dönmicek sanırım :z
MacTavish 1024*768 Medium da oynuyorum bu kadar varille ben uğraşsam pc çöker heralde :D (Amd 64 X2,2GB Ram,X1600pro512mb)
DJ_DISCO Orjinal Mesajı Yazan: OmerCagatay Orjinal Mesajı Yazan: DJ_DISCO ne yani oyunu yapan cevat yerlidemi very high te oynuyamıyo o zaman ne anlamı var neden yapsın öyle sadece kendi pc leriniz öyle diye düşünmeyi crysıs kaldırıcak üstün pc ler var hatta hem crysıs hemde call of duty aynı anda oynatacak pcler var dostum Bunu söyleyen Cevat Yerli zaten. İntel'in yeni gelecek Intel Penryn serisi ile tam performans alınabilecek diye biliyorum. Ama ben cevap yerlinin oynadıgı pc yi gördüm detayları full acık oynuyoo nasıl olucak hem o bile full oynucak makinesi yoksa neden yapsın ki o oyunu sacma oyunu yapan kişi oyununu full oynayabilir
Cristiano_7_17 abilerim kardeslerim, ben bisi soracam. bana solediki bu oyunu en yuksekte oynayacak bi bilgisayar uretilmedi daha, ama uretilmediyse nasil yapildi bu bir muamma nasil olurda uretilyorda en yuksekte kullanilamiyor!?
Mert__ ya bence orda cokme olayı yanls anlasılıo.oyunda yanls bilmiosam eger oyunda zırh gibi birşey giyiyorsun onun sayesinde ozel guclere sahip oluyorsun bence cokme olayı bu zırhda gercekleşio bi oyunun bolumunde bilgisayrın cokmesi gibi sacma bişi mi war ..