Cristiano Ronaldo Arkadaslar mesela cristiano ronaldo ve henry nin su özel hareketi varya hani ayaginin altindan gecirip topu 90 derece ceviriyor yada ronaldinho hareketi dedigimiz flip flop hareketi onlar ben istedigim oyuncuya yükleyemezmiyim yani mesela emre belözoglu na ayni hareketleri vermek istiyorum yardim ltf saygilar..
spencer O sadece özel oyuncularda war bildiğim kadar ile o hareketi sadecec onlar yapıo we aşırı salakça yapıolar henry her topu aldığında nerdeyse o hareketi yapıo deli oluom mesela ben.....:D
Cristiano Ronaldo saol kardes te bir yolu yokmu hem henry onu e ye basarsan yapiyor yani hizli kosmayi birakip birden basardan tabi ayni anda yön tuslarina onu yapiyor..
Barrett **O her futbolcuda olmuo..Bi yolu yok mu dersen anca şöle olablir:Henry'nin yerine istediğin futbolcuyu (emre'yi)yaparsın,emre yerine de henry yaparsın..Biraz zahmetli olur ama illa emre o hareketi yapsın istiosan böle yapıcaksn :) **
Cristiano Ronaldo Off saol kardes neden böle yaptilarsa suna da anlamadim bir sorum daha var oyunculari kopayalamayazmiiz mesela henry yi kopyalamak iki tane henry birini emre yaparim..??
Barrett **Bşi diil :) o dediin özellik sanırım yok abi..Oyunun edit'inden yapmak çok zor olur ama forumda bi yerde wardı sanırım Pes Arg Editör beta halnde..O programla yaparsan daa kolay olr.. **
_SeLiM_07_ Oyunu Sıradanlaştırmakdan Bişeye Yaramaz, O Zaman Özel Hareketteki Özel Kelimesinin Ne Anlamı Kaldı :)