Fuessenli_NOUMA Arkadaslar, PES 2008 oyununu kurmak istiyorum, yanliz bana RipForGames.bat sorununu veriyor. Ondan sonra da bir klasör bulunamadi diyor. Windows Vista kullaniyorum. 99,9% Vista yüzünden yasiyorum bu sorunu. Yardim edebilirmisiniz?
bulkane Oyunun sendeki kopyasında dosyalar bozuk/eksiktir muhtemelen. Yapman gereken; Oyunun sağlam bir kopyasını bulacaksın ya da orjinal alacaksın.
Fuessenli_NOUMA Aynisini dayimin oglunda yaptim, onda oldu. Windows XP kullaniyor o. Ben Windows Vista kullaniyorum, bende olmuyor. Birkac yere baktim, orada da bu tür sorunlar var ve kimde sorun ciktiysa, o da Windows Vista kullaniyormus.
surmene_ahmet ewet ben de vista kullanıorum bende fifa 2008 yüklemeye çalıştım bende de npswf32 dosyası sorunu çıktı sorun bizim vista kullanmamız vistalarda açılmıo ama formulu var programı var ama ne olduğunu bende bilmiorum bulmaya çaılışıorum eğer bulan varsa bir an once cvp yazsın
muratc48 Beyler pes 08 yüklemeye başladım yüklenirken birden hata verdi '''Error 1308.Source file not found:F:\prgram files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img\rs_f.img.Verify that the file exists and that you can accessr it. ''' diye hata veriyo alttada Durdur Yeniden Dene Yoksay geliyo napıcam lütfen yarıdım bu arada windows XP kullanıyorum.
muratc48 Bu yazdığım hatayada yoksay dedim sonra doldu sonra play tuşu geldi tıkladım oyuna girmiyo Wrong disc inserted. Please insert the original "PES2008" CD/DVD.diyor alttada retry ve cancel var yardım.
unal_gundogdu merhaba arkadaşlar bendeki problemde NPSWF32 klasörünün bulunamaması vista kullanıyorum eğer problemin çözümünü bilen varsa yardım lütfen şimdiden çok teşekkür ediyorum
axgul arkadaşlar bu dediğiniz NPSWF32 dosyası bi tür dll dosyasıdır bu dosyayı intnetten indirip windowsun yüklü olduğu birime genelde C sürücüsüdür. C: ye girip Windows klasörüne oradan da system ya da system32 klasörünün içine indirdiğiniz dosyayı kopyalayın.