Orjinal Mesajı Yazan: MaDkiLL
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: persians
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: karayipli
ben kendi yöntemimi anlatayım arkadaslar ben söyle oyuncu satıyorum bi kere oyuncu yaşlıysa forma şansı bulamıyorsa o oyuncuyu satmak zor öncelikle söle yapıyorum ben satacağım oyuncuyu mesela örnek weriyorum 3 milyon sterlin deerinde bi oyuncu war elimde we satmak istiyorum o zaman o oyuncuyu 1-1.5 milyon sterlin arası bi deerde öneriorm transfer listesine koyuyorum klübün ihtiyacı yok diyorum eğer yine de ilgilenen çıkmassa ona bi sezon weya yarım sezon şans weriyorum o arada bi patlama yaparsa ufak da olsa bir dahaki sezon mutlaka alıcısı çıkıyor teklif geldiinde de hemen kabul etmeyin sakın ufak paralara oyuncu satmayın örneğin ben bogdan stancuyu aldım 2.7 milyon sterlin werdim ilk sezonumda tam bir fiyaskoydu hiç bisey yapamadı yerine daha iyisini istedim o yüzden önerdim ama kimse istemedi oynatacam dedim oynatmaya basladım o sezon iyi işler yaptı yanına kerlonu aldım ikisi birlikte 40 gole yakın attılar bi sezonda az belki ama yine de bogdan stancunun bi önceki sezonuna göre 20 gol civarı bir rakam iiydi buna da razıydım sonra yine önerdim trejo yu kadroma katmayı planlıyodum bogdan stancunun değeri 4 milyona çıkmıstı ben 2 milyondan kapıyı açtım pesine birden 2 klüp düstü 2 milyonu werdiler ben reddettim 2 bçk istedm pesndeki klüp sayısı 3 oldu ben yine reddettm 3 istedm sonra tekrar reddettm 4 istedim böle böle 9 milyona kadar çıktım we 21 klüp oldu peşinde 21 klüpten 9 tanesi 9 milyon peşin para weriyordu bende stancuyu 9 milyona satmıs oldum bi denemenizi öneririm bu yönteml trabzonsporu 5 senede göremeyeceği paralara kawusturdum jabi denen oyuncuyu bile 5 milyona sattım
arkadaşım taktiğini denedim işe yaradı müthiş bişey liverpoolda agger i transfer listesine koymuştum tottenhamdan 9.75 milyon sterlilik bi teklif geldi yavaş yavaş fiyatı arttırdım her arttırmamda 3-4-5 milyon sterlinlik bi artış yapıp gelen teklife yeterince iyi değil diyip red ettim ve arttırarak yeniden önerdim oyuncuyu en sonunda 9.75 milyon sterlin olan aggeri 37.75 milyon sterline sattım müthiş bişey yalnız burda en önemli şey şu ilk teklifi onlar yaparsa daha yukarılara çıkabiliyosunuz sisokkoyuda 24 milyon sterline yolladım o biraz ucuza gitti ilk ondan denediğimden b..k unu çıkarmayım dedim:D
buyrun kanıtı:

Biraz daha dikkatli konuşabilirsin. Forumda olduğunu unutuyorsun herhalde?
nasıl konuşacağımı senden öğrenecek değilim haddin olmayan işlere karışma nick in oralarda moderatör yazısı vb yazıları göremiyoum senin şuanda yaptığın sadece gereksiz bi konuşma madem forum kurallrına bu kdr uyuyosun şunu bil mod olmadığın halde mod gibi davranıp millete karışmakta yapılmaması gereken bi olay insanı paylaştığına paylaşacağına pişman ediyosunuz Allahım sen büyüksün millete akıl fikir ver yarabbim...