digimax Vestel 82 lcd tv de pes 2008 titreme yapıyor... hd kablosu daha gelmediği için aldığımı yere şimdilik scart kabloyla oynuyorum..ve sorunu buna bağlıyorum.. yoksa ps3 te bile böyleyse bizim pc ler ne yapsın...
R2.ZephyR Orjinal Mesajı Yazan: digimax Vestel 82 lcd tv de pes 2008 titreme yapıyor... hd kablosu daha gelmediği için aldığımı yere şimdilik scart kabloyla oynuyorum..ve sorunu buna bağlıyorum.. yoksa ps3 te bile böyleyse bizim pc ler ne yapsın... KONAMI'nin resmi 130mb'lık yamasını yükledin mi? O yamayla birlikte kasılma ve titreme sorunlarını çözüldüğünü sanıyorum.
digimax Orjinal Mesajı Yazan: R2.ZephyR Orjinal Mesajı Yazan: digimax Vestel 82 lcd tv de pes 2008 titreme yapıyor... hd kablosu daha gelmediği için aldığımı yere şimdilik scart kabloyla oynuyorum..ve sorunu buna bağlıyorum.. yoksa ps3 te bile böyleyse bizim pc ler ne yapsın... KONAMI'nin resmi 130mb'lık yamasını yükledin mi? O yamayla birlikte kasılma ve titreme sorunlarını çözüldüğünü sanıyorum. bi bakalım kardeş..
dostc o patch i nasıl yüklerim ???? ps3 te ! bazı sitelerde online oynarken sorucak update edelimmi die diyor ama ! bana sormadı :(
nec85 yok kardeş o yama bi işe yaramıyor devam ediyor, ben kendi pc'imde ps3'ten güzel açıyorum walla ps3'ü olan arkım ise deliriyor ancak problem basit ps3 yeni çıktığı için daha oyun firmaları tam olarak çözememişler konsolu o yüzden daha %30 fln gibi bi performans gösteriyor yoksa bnm pc 2 sene sora kasmaya başlicak oyunlarda ama ps3 o zmn coşacaktır biraz sabır yani ps3 oyunlarından görüpte grafiklerini beğendiğim f1 oyunu ile kane and lycnh onun dışında grafikler pc'den ii ztn arkadaşım crysis'in grafikleri görünce kafayı yedi pc alcam fln dedi de zor zaptettik:D
dostc bazı sitelerde kasılmayı baya engellediği söyleniyor ama !! bi yüklesem rahatlıcam hayırlısıyla!!
R2.ZephyR Konsolunuz internete bağlıyken güncellemenin otomatik olarak olması gerekiyor.Belki de otomatik olarak kendiliğinden güncelleme olmuş fakat siz farketmemiş olabilirsiniz.Bir arkadaşımızın başına da bu tarz bir olay gelmiş,oyunu 6-7 defa açıp kapadıktan sonra güncelleme internetten indirilmeye başlanmış.Şimdilik söyleyebildiklerim bu kadar.
dostc teşekkürler cevap için! dün elemanın biryile online oynarken top zıp zıp gitti ! ondan anladım ki yapmamış :) bakalım bu akşam bi kaç kere restart edicem oyunu
dostc online zaten girilo ! onda sorun yok forumlarda okuduğum kadarıyla oyunu yeniden başlatın network e girin update e başlıcak diolar ama nafile !é!!