tugayinan Bu programın varsa linkini bide program hakkında biraz bilgi verebilirseniz şimdiden teşekkürler...
tugayinan arkadaşlar ya bu creation masteri yükledim menajerlik moduna girdiğimde oyunda atıyor. ayrıca bütün kayıtlı oyunlarıma zarar verdi?? bi yardım ederseniz sevinirim.YARDIMM ACİLL...
White Albatros Orjinal Mesajı Yazan: tugayinan arkadaşlar ya bu creation masteri yükledim menajerlik moduna girdiğimde oyunda atıyor. ayrıca bütün kayıtlı oyunlarıma zarar verdi?? bi yardım ederseniz sevinirim.YARDIMM ACİLL... olur öyle oyunu sil yeniden yükle düzelir bide yama varsa ondanda olur cretion masterden değildir
tugayinan Orjinal Mesajı Yazan: Tilkos95 Orjinal Mesajı Yazan: tugayinan arkadaşlar ya bu creation masteri yükledim menajerlik moduna girdiğimde oyunda atıyor. ayrıca bütün kayıtlı oyunlarıma zarar verdi?? bi yardım ederseniz sevinirim.YARDIMM ACİLL... olur öyle oyunu sil yeniden yükle düzelir bide yama varsa ondanda olur cretion masterden değildir Arkadaşım doğru sölüyo olabilirsin silicemde uninstall dosyası yok pc de???
merenkisa ya oyunu silmene gerek yok belgelerime gir FIFA07 klasörünün içindeki herşeyi sil sonra oyuna girip yeni profil felan yap düzelio