smog arkadaşlar bana birisi fıfa 2008 oyununa face yapımını öğretebilir mi?öğretirken rodrigo tello üzerine gösterebilir mi? Bana yarımcı olacağınızı biliyorum ve en kısa süree yardımınızı bekliyorum. Saygılarımla; Uğur Ünal
ROBERTO.CARLOS arkaşım ben buldum ve hemen yrd edim dedim dosya alıntıdır ve rarlıdır face nasıl yapılır anlatıyor face yapmak içinde 0-edit programına ihtiyacın var onu şimdi yollacağım face anlatımı
smog Teşşekkürler r.carlos şey bu face dosyalarının nasıl çıkarıldığı anlatılmıyor biliyorsan anlatabilir misin?
ROBERTO.CARLOS **nasıl dediğini anlamamadım rarlı dosyadan mı nasl çıkartılıyor yani o face nasıl yapılır dosyasınımı açamdın yoksa 0-edit programınımı kuramadın**
ROBERTO.CARLOS **ilk başta winrarlı dosyayı aç sağ tıkla belirtilen klösöre çıkart var onu seç ve üste göster var o göster seçeneğinden istediğin yere çıkarabilirsin masaüstü dahil sonra zaten o otomatik olarak dosyayı arşivden klöser gibi seçtiğin yere atıcak yani çıkaracak ve bu sayede rahatlıkla o face dosyalarını çıkarabileceksin**
mktrock ya baba bu verdiin link bozuk yaw bana 0-edit programının düzgün bi linkini verebilirmsin...şimdiden tşk ederim...