Arkadaslar biliyorsunuz kitserver olayı PES2008 de PES6 daki gibi olmadigi için ID si olmayan oyuncuların yüz ve saçlari oyuna eklenemiyor ayrıca.Buna saglam bir çözüm buldum bu yöntemle Lincoln Ümit Karan Delgado gibi oyuncuların face ve hair lerini oyuna ekleyebileceksiniz.Şimdi anlatmaya başlıyorum.....
Öncelikle elinizde bir hex editörü bulundurmanız şart(örn Winhex) ayrıca Optfile Check Soom tool a da ihtiyaciniz var.Bu programları web de rahatlıkla bulabilirsiniz.daha sonra KONAMI/PES 2008/PES2008_EDIT01.bin dosyasını bu hex editör yardımıyla açıyoruz....(Tabi opt file nızı yedeklemeyi unutmayın)

Ben bir örnekle açıklayayım devmını siz getireceksiniz zaten,örnek olarak Zıdane'a özel bir face ve hair linki yaratalım.....
1)Oyuncu ismi normalde 5.sütundan(sütun 4) veya 13.sütun da diyebilirsiniz(sütun C) başlar.Eger oyuncu ismi sütun 4 ten başlıyorsa oyuncu bilgileri satırın en başından başlar(sütun 0).Veya Sütun C den başlıyorsa (örnek Zidane) oyuncu bilgileri oyuncu bilgileri satır ortasından başlar (Sütun 8=Örn Zidane)
2)Oyuncu yüz ve sacının link degeri,oyuncu bilgilerinin başladigi saturın 7 satır altindaki 2şer offset degeri içindedir.
3)Bu degeri size verecegim listedeki yüz ve saç IDlerinin hex olarak dönüştürülmüş halini yazarak degistirebileceksiniz.Örnek olarak Zidane a cv_0.img dosyasının içindeki 1805 nolu IDyi verebilmek için face ve hair kodunu ''8D 01'' olarak degistirelim
Şimdi gelelim önemli kısma yeniden linklendirdigimiz yüz ve saçı aktifletirmeye.Eger bunu yapmazsak yüz ve saçımız oyunda gözükmeyecektir.Aktifleştirme offseti saç kodundan hemen önceki degerdir.Bu deger ya 'O' YADA '8' rakamı ile başlar.(Zidane için 88 görüldügü gibi)
Aktive etmek için bu hex degerine 80 hex eklemek gerekir.Yani daha açıkcasi;
0 ile başlıyorsa 5,,,,,,,8 ile başlıyorsa da D yapacagız(Örnekteki gibi Zidanınkini 88 yerine D8 yapıyoruz)

VE Son olarak EDIT01.bin dosyamızı kaydediyoruz ve çıkıyoruz.En son olarak ta optionfilechecksum tool u çaliştirip Proceed demek kalıyor size...Evet arkadaslar artık istediginiz face i oyuna rahatlıkla ekleyebilirsiniz.
Cv_0.img dosyasının içindeki face ID lerinin Hex kodu olarak dönüştürülmüş hali
http://rapidshare.com/files/75502726...leri.docx.html
Sadece bi tesekkür yeter.....