Gurkan OZBALKANLI Merhaba arkadaşlar: Frindly maçtaki karlı hava manager modda olmuyormu acaba yağmur yağıyor ama kar yok yardım edebilirmisiniz acaba.
Sag0k3y normal maç yaparken karlı sahada nası oynuyacağız ben baktım güneşli var yağmurlu var gece var karlı diye bişi duymadım
Gurkan OZBALKANLI normal maçta karlı hava şu şekilde seçiliyor takmıları seçerken kpalı havayı seç güneşl iyada yağmurlu değğil yakapı havayı seç hemen altta winter var onu n yap oyuna girdiğinde karlı havada oynadığını görürsün
Sag0k3y Orjinal Mesajı Yazan: bucali_gurkano normal maçta karlı hava şu şekilde seçiliyor takmıları seçerken kpalı havayı seç güneşl iyada yağmurlu değğil yakapı havayı seç hemen altta winter var onu n yap oyuna girdiğinde karlı havada oynadığını görürsün saolasın
rapboyz yani hazırlık maçında karlı havayı seçtiğinde menejer moddada karlı havada oynayabilirsin bucali_gurkano doğru söylüyor:D
onuryilmaz02 Arkadaşlar turuncu bir top seçin ve stadı ayarlarken kışı açık yapın kar lapa lapa yağacak.