sizin neyineizi kıskancam be dandik yamlarla 40 sayfa dolmuş(tabi hepsi 12- 13 yaşındaki çocuklarla) bir tane setup lı yamanız yok konuşuonuz. bide zekicocuk dün 22 yaşındaydın yarında doum günün olmasına rağmen yaşın birden 21 e düşmüş:D burdaki herkes bilio kimin ne olduğunu. Forum kurallarını ihlal etteğinizi fark ettik söliince kıskanı olduk.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lütfen bir daha saçma sapan yorumlar yazıpta kafamı bozmayın. Daha önce çok güzel yamalar yapan arkadaşlara saygısızlık olmaması için bu gibi konularda kişisel mevzularınızı taşımayın. Ben doğru olanı yaptığıma inanıyorum. Sizi şikayet etmemek için uyardım. Bana yanıt gelirse bir daha bu konudan cevap vermeyeceğim. Çünkü cevap verirsem onaylamadığım kişilerin prim kazanmasına sebep olacağım. Size cevap vermem demek scn yama yapımcılarına hakaret olur.
**CANGELE9 VE DİĞER SCN ÜYELERİ**nden özür dilerim
**Ce11at**
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------