Evet işte 2. pankart yamam. Bunu çıkardığım da iyi oldu insanlar adam gibi bayraklarla maç yapsınlar yahu! Yalnız çok güzeller bu pankartlar. FBninkiler gibi değil. FBye de bir update çekeceğim yakında;) Galatasaray Pankart Yamasıdır.
TSL Güç+Yaş+Aksesuar+Muhteşem ve Özel Kramponlar+Yepyeni Kaleci Eldiveni+FB+GS Pankart UPDATE
KURULUM
Linkten gelecek olan dosyayı Belgelerim FIFA 08e kopyalayın. Sonra yeni bir profil yaratın. Ama yaratmadan da oluyorsa sorun yok demektir. Kendi Squad ayarınız varsa siliniz. Stadyum yamasıyla da uyumlu olduğu test edilmiştir. Ama uymazsa şahsımın sorumluluğu dahilinde değildir. Çünkü herkes yapıyor, demek ki oluyor
LİNK
http://rapidshare.com/files/77915077/gs_pankart.rar.html
NOT: Diğer yamadan farkı, içinde GS Pankartlarının bulunmasıdır.
NOT: Bütün TSL Update Pack'i kapsamaktadır.
NOT: Shabani Nonda,Kemal Arslan, Volkan Babacan, Gürhan Gürsoy, Fehmi Mert Günok, Batuhan Karadeniz, Serdar Özkan, Abdülkadir Ünver, Rodriguez Martinez, Ercan Yaman, Gazanfer Aydın, Hamza Gezmiş, Alişan Ural, Erman Ergin, Burak Akdiş, Eray Açıkgöz oyunda olmadığı için bizzat kendim tasarladım. %100 kendi emeğimdir.
NOT: Rapidshareden dosya indirmek için bu linke tıkladığınızda önünüze çıkacak sayfada Free'ye tıklayınız. Sonra Önünüze gelen sayfadaki kodu kodun yanındaki boşluğa yazınız. Ve dosyayı indiriniz. İş bitmiştir.
NOT: %100 kendi emeğimdir. İzin alınmadan çoğaltılamaz ve hiç bir yerde yayınlanamaz.
NOT: Şahsımca 10 kere denenmiştir. 10 kere de yamanın çalıştığı gözlemlenmiştir. Çalışmazsa şahsımın yamasından kaynaklanan bir sorun değildir. Ama tabii ki yardım edeceğim sorunlarınıza. Sorununuz olusa belirtiniz.
NOT: Bütün yamalarda genel bir Aksesuar düzenlemesi yapılmıştır.
NOT: İndirmek veya indirmemek sizin elinizde. Ama bu yamayı indirmek, oyundan alacağınız zevki inannılmaz derecede arttıracaktır görüşündeyim. Çünkü bir süre sonra sizin takımınız coşuyor, her maçı yeniyor, ve oyunun zevki kalmıyor. Yine de siz bilirsiniz.
NOT: Şu ana kadar çıkan BÜTÜN YAMALARIMI kapsamaktadır.
NOT: Updateler eskisinin aynısıdır.
NOT: Eksik oyuncu vb varsa belirtiniz, hatırlatınız diyecektim ama, maalesef kapasite kalmadığı için yeni oyuncu ekleyemeyeceğim. Yeni oyuncu ekleyemeyeceğim için eksikleri mazur görünüz.
NOT: Flood yapmıyorum sadece yamayı yayınlıyorum. O yüzden iki mesaj üst üste gelmiş olabilir. Mazur görünüz.
NOT: Yorumlarınızı LÜTFEN esirgemeyin ve fazla görmeyin. Eğer üyeyseniz ve indiriyorsanız, yorum yapmanızı rica ediyorum. Eleştiri de olsa yorum yapınız. Çünkü eksiklerimi vb görmek içindir yorumlar....
NOT: Emeğe saygı...
İyi oyunlar.......