himan Arkadaşlar ben 4 büyüklerin forma font ve stillerini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim... (Birde Photoshopta **7.0** 'da resimlerin arkasını görüntülememek için nasıl yaparız
.Hakan. resimlerin arkasından kasıt ne? EDIT: tamam arkaplandan bahsediosun önce sileceğin yeri seçiosun. sora silgininüstüne gelip sağ tıklıosun magic eraser tool u seçiosun ve tıklıosun arkaplan silinio.
himan Orjinal Mesajı Yazan: HiMaN Arkadaşlar ben 4 büyüklerin forma font ve stillerini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
0zan Forumda fenerbahçe fontaları var, ararsan bulursun. Diğer takımların fontlarına hiç rastlamadım, zaten diğer takımların fontları da o kadar güzel değil sanırım. Uğraşılmaya değer tek font fb fontları en güzel onlar duruyor oyunda...
.Hakan. bnm font vardı sitede yanlız fazla ilgi görmediği için diğer takımları yapmaktan vazgeçtim. ara istersen forumda
ali2can Upload yapabilmek için, önce rapidsharenin ana sayfasına geliyorsun. Orada gözat gibi bir buton var. Ona tıklayıp upload edeceğin dosyayı seçtikten sonra OKAY'(aç da olabilir)a basıyorsun sonra upload ediyorsun sonra çıkan sayfada I dont want...yı tıklayınca yeşil yerin yanındaki indirme sayfası oluyor. Yardımcı olabildiysem ne mutlu...:D:DBu lafım da klasikleşti artık...
BLACK EAGLE5 BJK NUMARA FONTLARI: FB NUMARA FONTLARI: GS FONTLARI İÇİNDE CM 08 PROGRAMINDA 856 ve 859 NOLU FONTLAR KULLANILABİLİR OK
BERoKoNy Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 BJK NUMARA FONTLARI: FB NUMARA FONTLARI: GS FONTLARI İÇİNDE CM 08 PROGRAMINDA 856 ve 859 NOLU FONTLAR KULLANILABİLİR OK arkadaşlar fontların lihkini düzenleyebilirmisiniz upload edilen sitenin ana sayfası açılıo