Life. abi acaba Ntv ya da D-Smart'ı yapacakmısın? Bu arada çalışmalarını çok beğeniyorum.İyi çalışmalar.
uurture Orjinal Mesajı Yazan: Alexandrea Pato abi acaba Ntv ya da D-Smart'ı yapacakmısın? Bu arada çalışmalarını çok beğeniyorum.İyi çalışmalar. Yorumlar için teşekkürler... Ntv ve D-Smart'tan resimler atabilirsen yapmaya çalışırım...
uurture (TV 8) FA Cup Scoreboard Çalışmam!!! Sarılıkta ve Logo büyültmede sorun yaşıyorum onları hallettikten sonra yayınlayacağım...
reggea **AGA ALLAH RIZASI ICIN BI RESIMLI ANLATIM YAP ANLATTIGINDAN HICBISEY ANLAMADIM BI BEN DEGIL ARK.ANLAMADI BI EL ATTA SUNA RESIMLI BI ANLATIM YAP PLEASE...:( **
uurture Orjinal Mesajı Yazan: vax Kardeş bu nasıl iniyor bir türlü bulamadım... :D Buyur Arkadaşım indirebilirsin burdan... Orjinal Mesajı Yazan: Alexander (PC) Pes 2008 Lig Tv Scoreboard !!! >>> Download Kurulum içindedir... Not: Scoreboard tamamen bana aittir. Tüm hakları Pesturka.Net'e aittir. İzinsiz başka sitede yayınlanamaz .Scoreboard Pesturka.Net Tsl yamasına uygun olacığı için yamamız kurulu değil ise takım isimleri yanlış gözükecektir... Özel yardımlarından dolayı Denizimo teşekkür ediyorum!!!
uurture Kanal A (DFB POKAL) Scoreboard!!! >>> Download ARD (DFB POKAL) Scoreboard!!! >>> Download Not:Kurulum içindedir...
gokhan_gs alexander anlatım yapcaktın hani tsl yamasından sonra yama çıktı ama anlatım yoqqqq :(:(:(:(:(
uurture Orjinal Mesajı Yazan: dinckano27 alexander bu lig tv scoreboartu da EMBLEMlen yaparmisin ?? Oyununda hangi patch yüklü ona göre takım logolarının linkini sana vereyim...
mucagsahin usta calısmaların icin harbiden ellerine saglık yalnız 16:9 formatında lig tv skorboard problem cıkarıyor haberin ola...
gokhan_gs Ah Şu Skorboard Nasıl Yapılıyor Bir Anlatsan Ben de Yapağım Güzel Şeyler de Anlatmıyorsun ki
uurture **Evet arkadaşlar artık C.Ronaldo10(Fırat) ve Ben Alexander(Uğur) yeni projemiz birlikte tüm maçları yayınlayan Türk kanalların scoreboard'ını yapmak.Fantazi olarakta 2-3 çalışmamız olabilir.Bize televizyonda çekiceğeniz resimleri buraya koyarak ve yorumlarınız ile destek olursanız seviniriz...**