Barak İtzhaki

Genel Bakış

Oyuncunu tam adı: Barak İtzhaki
Doğum yeri: Ashkelon(İsrail)
Doğum tarihi: 25.9.1984
Kulüp: Beitar Jerusalem
Oynadığı pozisyon: Amc-Aml-Amr-Fc
Kullandığı ayak: 2side
Değeri: $875.000
Boyu: 177 cm.
Kilosu: 75 kg.
Favori Klüb: Beitar Jerusalem

Barak'ın Oyundaki Durumu

BaraK Hakkında Düşündüklerim...
- Barak genç yaşına rağmen İsrail'lilerin futboldaki en büyük yıldızlarından biridir.Bu oyuncuyu takımının kadrosuna kazandırdıktan sonra 5 sene AMC(R-L) bölgesinde sıkıntı çekmezsiniz.
--Teknik Özellikleri--
Barak'ın yeteneğini burda saklı.Onun mükemmel tekniği ve bitiriciliği teknik bakımdan en iyi özelliğidir.Bu özelliklerinin yanında pas tekniği ve roket şutları yeterince etkilidir.Topu aldığında orta alandan müthiş arapaslar yapar...
--Zihinsel Özellikleri--
Barak zihinsel anlamda çok gelişmiş bir oyuncudur.Cesur oynar.Ama aynı zamanda soğukkanlıdır.Çelik gibi sinirleri vardır.: ) Ortasahada takım arkadaşlarıyla pek uyumlu olduğu söylenemez ama çalışkanlığıyla bu eksisini kapatıp artıya dönüştürebiliyor.
--Fiziksel Özellikleri--
Barak'ın biraz fiziğini yetersiz görüyorum ben...Burdaki en iyi özelliği 15 olan hızlanmasıdır.Yeterli olan birde dayanıklılığı var. Çevikliği burda gözüken en büyük eksikliğidir...;)
--Mevkileri--

--Artıları--
* Bitiricilik
* Teknik
* Uzun şut
* Pas
* Cesaret
* Çalışma oranı
* Kararlar
* Soğukkanlılık
* Önceden sezme
* Hızlanma
--Eksikleri--
* Bir AMC de olması gereken bi özellik bence 'FRİKİK' tir.Barak'ta bu özellik malesef yok...
* Duran top becerisi yok: Penaltı
* Çeviklik
* Ekip çalışması
* Sağlık
Bu Oyuncu Bana Ne Kadara Patlar ?
- Oyuncuyu çok ucuza alabilirsiniz.Klübüne onun fiyatını sorduğumuzda $875.000 istiyceklerdir...
Küçük bir Videosu
-----------------------------------------------SON
Yardımlarından dolayı Ömer'e biraz teşekkür ederim...:)