Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon
Orjinal Mesajı Yazan: Ayrton Senna Da Silva
Hakem kötüydü. Panionios ondan daha kötüydü. Galatasaray onlardan biraz daha iyiydi.
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Becks_
Kötü oynadık yada Hakem sayesinde Hiç farketmez sonuç: Panionios 0-3 GALATASARAY
;) Acaba biz kazansak aynı şeyleri dermiydiniz?
Acaba siz kazansanız aynı şeyleri dermiydiniz? ;)
Derdik ;)
Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905
Hakem kötüydü. Panionios ondan daha kötüydü. Galatasaray onlardan biraz daha iyiydi.
Kötü oynadık yada Hakem sayesinde Hiç farketmez sonuç: Panionios 0-3 GALATASARAY
Fenerbahçe CSKA maçında çok mu iyi oynayıp 1 puan aldı?
PSV maçında onlarca pozisyon vermedi mi?
Yunana karşı galibiyet alanı sırtımda taşırım ben arkadaş..
CSKA maçında yediğimiz iki goldede bireysel hatalarla puan kaybettik.
PSV maçında pozisyon vermemize rağmen iyi oynadık. Defansı hazırlıksız yakaldığımız anda hakem maçı bitirdi. Gol tehlikesi olabilirdi.
Son cümlene aynen katılıyorum.
Orjinal Mesajı Yazan: Cesc
Bazı arkadaşların antu forumundaki gerizekalılardan (Yunanlıyız diyebilecek kadar düşenlerden bahsediyorum) etkilendiğini görüyorum. Bazı şeyleri yazmadan önce düşünün biraz.
O Antu forumundaki gerizekalılardan sanane. Antu dediğin sitede bazı gerizekalılar diyebilir. Ama herkes öyle değil.
Ayrıca Bkz: Sizin yüzünüzden Yunan'da olduk. (Fenerbahçe - Olimpiakos maçı öncesi Ali Samiyen'de açılan pankart)
Orjinal Mesajı Yazan: OmerCagatay
Herkezi kendiniz gibi sanmayın
Kendiniz gibi derken. Bizim lehimize ne kadar hata (!) yapıldı? Galatasaray'ın lehine ne kadar hata (!) yapıldı?
Hangi maçı hakemin kararlarıyla kazandıktan sonra Hakem sayesinde ya da kötü oynadık .......... şeklinde yorum yapıldı?