Orjinal Mesajı Yazan: DJ_xXx
yahu gıcık oldum ben bu oyuna. yer çekiminin olmadığı bölümden zaten sinir ola ola zar zor çıktım. şimdi de canavarın biri devamlı yumurtluyor. mermiyi bitirmeden nasıl öldüreceksem???
hadi onu da geçtim. bir de herifin biri kaldı başıma. kendi derdim yetmiyor gibi bir de onu koruyacakmışım. zaman geri sayıyor. hedefe mi koşacam, adamı mı koruyacam. ikide bir ölüyor.
yani özetle:
ÇOK FENA GICIK OLDUM VE SİNİRLENDİM. KLAVYEYİ KIRACAKTIM NEREDEYSE. BİR DAHA OYNAMAYABİLİRİM...
Oradaki bölümde adamı mümkün olduğu kadar çabuk yanan arabaların yanına götür oraya bırakıp savaşabilirsin. Daha sonra yaratıkları öldürdükten sonra adamı tekrar al ve ilerle. Soğuktan donmaması için yanan arabaların yanına bırakman gerekiyor.
Orjinal Mesajı Yazan: hattab34
azrael e katılıyorum dün gece aynı durum benimde başıma geldi şimdi burada ne yapmak gerekiyor nano giysili asker yok şimdi aslında şöyle anlatim ben bu bölümü int cafede geçtim 4-5 defa int cafede oynarken nano giysili 5-6 koreli asker geliyor öldürüyorsun ama evdeki bilgisayarıma yükledim oyunu evde oynarken nano giysili askerler gelmedi uçak da inmedi neden anlayamadım şimdi aydınlatırmısınız selamlar
Zor gözüküyorlar, görememiş olabilirsin. İyice araştır bence olmadı bölümü baştan oynarsan sorun çözülür sanırım. :rolleyes: