TuNdRaLoWeR evet arkadaşlar başlıktanda annaşıldığı gibi en farklı galibiyetlerinizi ss şeklinde burada herkezle paylaşıcaz..ilk olarak bn kendiminkini koyıyım fakat arkadaşlar lütfen hile yapmadan koyun;)
karems en farklı olmasada imkansız bi maç oldugu için yayınladım..hile olarak düşünenlere barcelona t.d. oynama sürelerini koyabilirim. Resim 1 Resim 2
karems Orjinal Mesajı Yazan: Endurance Ekran görüntülerini THUMBNAIL olarak koyarsanız sevinirim. kusura bakmayın bi dahakine öle yaparım bu seferlik böle olsun.
TuNdRaLoWeR Orjinal Mesajı Yazan: tss_hami çok iyi yenmişsin barca'yı.Aynı zamanda dikkatimi çekti İsviçreninde menejerisin:)başarılar:) hami sweden isveç oluo:D
d.guenduez Orjinal Mesajı Yazan: karems en farklı olmasada imkansız bi maç oldugu için yayınladım..hile olarak düşünenlere barcelona t.d. oynama sürelerini koyabilirim. Resim 1 Resim 2 11 yabancın mı var bana mı öle geliyor :D
D.V.S 7 Walla sölenecek fazla bişey yok. Bende çok şaşkın durumdayım. ss'ler herşeyi anlatacak... :D Real Madrid - Galatasaray: Skor; Oyuncu Puanları; Maç Verileri;
ngn ben amator takımla da oynasam 4ten sonra yatıyo benimkiler top ayagına gelen vuruyo kaleye. belki 1-2 sefer 6 olmustur ama onlarda dandik takımlar
ngn bende bi macta bayern munih bi romanya takımını 14-0 yenmisti CL de yuh dedim gorunce mac sonucunu.