Sag0k3y bu halkalar ne anlama geliyo bilen varmı? hakan arıkan ve puntigam da siyah halka taso dada mavi bune? merak ediyorum
Sag0k3y Orjinal Mesajı Yazan: Kral_Fifa photoshop ya bu hadi yeme bizi..:mad: :D ne fotoshop u yaw alala bende coğu zaman cıkıo ben darlington u aldım 1.ligdeyim şu an ve real madridi yenip şampiyonlar ligini kazandım ve kupa töreninde bu tablo cıkdı merak ettim çektim ve paylaşıyorum bu kadar fatoshop falan ayıp ediyosunuz
Mythe AYNI ŞEY BANADA OLDU Bİ KAÇ KEZ YANLIZ HEP KALECİYLE SAĞ BEK SECİLİ OLUYO...HANİ MAÇIN ADAMLARI DİCEK OLSAM HEPDE İKİSİMİ SECİLİR KARDEŞİM :D
.Hakan. yaw adam nie böle bişi için ps kullansın burda bizi kandırıp eline ne geçer ki herşey ps zaten. fifa 07 adamlar 103 oluo diincede ps diolardı ama noldu oluo işte.
AxiSheyy bu managerliktemi oldu bnde hiç çıkmıo böle şeler şampiyonlar ligi fln kazanınca sadece yönetimden mesaj gelio sevinç yaşamıo futbolcular neden acaba
Gurkan OZBALKANLI ya arkadaşlar bende de oluyor aynısı bende anlayamadın ama kasmaya gerek yok ya FİFA bu olabilir :D bunun diğer hatalar karşısında pek bi önemi yok diye düşünüyorum :D