Carlos Wela Hamachi Ağ Adı: Kerl10 Ağ Şifresi:1234 MSN Adresi:venom_sw3@hotmail.com Online Olduğunuz Zamanlar: Genellikle Her zaman Oynamak İstediğiniz Lig: Farketmez...
Forza Karakartal Msn Adresim:kartal_alpe@hotmail.com online olduğum zamanlar:iş çıkmazsa 12.00 ile 19.00 arası sizin durumunuza göre 2 saat online kalabilirim. Hamachi programıyla bağlanmak isteyen iletişime geçsin
ronaldo_mert_1907 beyler ortak kariye başlamak isteyenler 4 kişilik yapmayı planlıyorum ağ adı: fm_2008_kings şifre: 2008
ayturgut mert yapalm arkadaslar bnde ortak kariyer yapmak istiyorm foruma ss leri atıcak versiyon 8.0.2 olan arkadaslar: (uzn süre bırakmicak)adres:ayhan__ssk@hotmail.com hergün online
.NecromanceR. ortak kariyer yapcak babayiğit aranıyor versiyon 8.2 olacak yapmak isteyen varsa gelsin msj sayısı 50 den aşagı olanlar gelmesin:D Msn fatih_trk6460@hotmail.com
tatligol Orjinal Mesajı Yazan: ayturgut mert yapalm arkadaslar bnde ortak kariyer yapmak istiyorm foruma ss leri atıcak versiyon 8.0.2 olan arkadaslar: (uzn süre bırakmicak)adres:ayhan__ssk@hotmail.com hergün online ben de ortak kariyer yapmak istiyorum hem bu kariyeri aynı zamanda hikayeler bölümüne ekleriz de yapmak isteyen var sa ben hazırım ama 3 büyük takımları almak yasak herkes için
Sergio K. Aguero Orjinal Mesajı Yazan: enbuyukbesiktas Msn Adresim:kartal_alpe@hotmail.com online olduğum zamanlar:iş çıkmazsa 12.00 ile 19.00 arası sizin durumunuza göre 2 saat online kalabilirim. Hamachi programıyla bağlanmak isteyen iletişime geçsin yapalım arkadaşım beraber bende aynı saatler online olabilrim msn:kara.kral.ahmet@hotmail.com
SirMalcolm Orjinal Mesajı Yazan: _NeCrOmAnCeR_ ortak kariyer yapcak babayiğit aranıyor versiyon 8.2 olacak yapmak isteyen varsa gelsin msj sayısı 50 den aşagı olanlar gelmesin:D Msn fatih_trk6460@hotmail.com tmm msnini ekledim kapışalım
Sergio K. Aguero Hamachi ID:Scn-FM Hamachi Pw:123456789 Msn:kara.kral.ahmet@hotmail.com Lig:Farketmez.Ama İngiltere Premier Ligi'ni tercih ederim dev klüpler olmak yok ama
.NecromanceR. arkadaşlar 8.0.2 de kariyer yapmak isteyenler gelsin fakat uzun bir süre bırakmıycak lig farketmez msn:fatih_trk6460@hotmail.com
Forza Karakartal beyler 8.0.0 veya 8.0.2 veya http://soccercenter.net/forum/konu/110480/Yaz-Guncellemesi.-Simdilik-idare-edin- linkindeki yamayla oynıcak 2 kişi istiyorum.biri fb'li biri gs'li olucak.bjk-fb-gs kariyeri yapıcak olan
[silindi] 8.0.2 kendin pişir kendin ye yamasıyla oynayacak gs li yada bjk li bir arkadaş aranıyor barisbumin89@hotmail.com
mekansizlar46 Hamachi Ağ Adı:46gençlik Ağ Şifresi:111222 MSN Adresi:mekansizlar46@hotmail.com Online Olduğunuz Zamanlar:Pazartesi,Çarşamba,Cuma saat 1 den akşam 6 ya kadar hariç bütün günler boşum Oynamak İstediğiniz Lig:fark etmez türkiye ya da ispanya olabilir
serdarakyol arkadaşlar 8.0.0 var bende akyolserdar1@hotmail.com adresim ilgilenenler iletişime geçerse sevinirim
adonani ag adı = bjkadnan90 sifre =123 msn=10delgado10@windowslive.com sabah 11 gece 2 arası oynarım herkesi bekliyorum Dataase = 8.0.2