hangmaneagle arkadaşlar taktik bölümünden taktik yapıyorum fakar kaydedemiyorum nasıl olacak birde team bölümünde yaptıklarımı kaydedemedim ama oyuncu güçlerini yaptım bunları yapamadım nasıl save liyecez biri birşey desin
Tuncay243 bu beta ben daha yüklemedim ama sitede yazıyor filefrontan yükleyememiştim şimdi deneyeceğim.
Tuncay243 bu beta ben daha yüklemedim ama sitede yazıyor filefrontan yükleyememiştim şimdi deneyeceğim.
darth_black Orjinal Mesajı Yazan: hangmaneagle arkadaşlar taktik bölümünden taktik yapıyorum fakar kaydedemiyorum nasıl olacak birde team bölümünde yaptıklarımı kaydedemedim ama oyuncu güçlerini yaptım bunları yapamadım nasıl save liyecez biri birşey desin Beta sürümü olduğundan bu tarz sıkıntılar var programda.Bende taktik bölümünden kendime göre bir taktik yaptım ve oyuna girdiğimde yapmış olduğum taktikle alakası olmayan bir pozisyon dizilişi ile karşılaşdım.Oyuncuların pozisyonları doğru değil,çok uğraşmama rağmen klasik 4-4-2 posizyonlarını veriyor mesela ben RCM pozisyonunu DCM olarak programdan giriyorum ancak oyuna girdiğimde o pozisyonu RCM olarak algılıyor.Aynı şekilde forvet posizyonlarında striker seçmeme rağmen oyunda bu pozisyonu right yada left striker olarak görüyor.Oyun içindeki dizilişler programda yaptığım gibi ancak mevki isimleri dediğim şekil çıkıyor.Bunların haricinde oyuncular ile alakalı güç değişiklikleri,stad değişiklikleri gibi işlemleri yaptım orada sorun yok ancak pozisyon ve taktik ayarlar kısmı büyük ihtimalle beta versiyonu olduğu için sapıtıyor.
BLACK EAGLE5 kesinlikle katılıyorum beta sürümü olmasına rapmen mükemmel yapmışlar herşey açılıyor bence bu full sürümü boyutu 3.7 mb zaten cm07de 2.5mbtı :))
realking13 Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 arkadaşlarben ben creation master 08 programını düzgün çalıştırabildim çünkü çalıştırabilmek için ayrıca microsoft netframework 2.0 isimli bir yama daha yüklemeniz gerekir şimdi rapidshare'ye bu yamayı atıyorum biraz sonra buraya koyacağım ok arkadaslar şu programın linkini verirseniz yada nasıl kullanacağımızı anlatırsanız bizde kullansak su programı
Steven ***İndirdikten Sonra Kur Next falan de Sonra Creation Master 08 aç File'ye bas Open - FİFA 08 bas bekle açılır***
BLACK EAGLE5 arkadaşlar CREATION MASTER 08 programının çalışması için yüklemeniz gereken yama programı: DOWNLOAD MICROSOFT NET FRAMEWORK 2.0: http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=.net-framework-2.0&lid=2140
ROBERTO.CARLOS **arkadaşlar bu cretion master ne işe yarıyo yoksa oyuna face filan import eklemeyemi yarıyo**
Steven ***Büssürü şey ekleyebilirsin Yazı fontları,Formalar,Minikitler,Reklam Panaoları,Sponsor,Taktikler,Kadralar ve Daha fazlası***
hangmaneagle beta olduğundan bir kaçını kullanabiliyoruz özelliklerden mesala team dan birşey değişmiyor taktikten değişmiyor oyunun içinden yeni taktik yapayım dedim olmuyor yani sistemi seçiyorsun ama oyuncuları istediğin yere koyamıyorsun inşallah uptade si falan olurda düzelir yawfff poffffffffff