BLACK EAGLE5 kesinlikle katılıyorum beta sürümü olmasına rapmen mükemmel yapmışlar herşey açılıyor bence bu full sürümü boyutu 3.7 mb zaten cm07de 2.5mbtı :))
realking13 Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 arkadaşlarben ben creation master 08 programını düzgün çalıştırabildim çünkü çalıştırabilmek için ayrıca microsoft netframework 2.0 isimli bir yama daha yüklemeniz gerekir şimdi rapidshare'ye bu yamayı atıyorum biraz sonra buraya koyacağım ok arkadaslar şu programın linkini verirseniz yada nasıl kullanacağımızı anlatırsanız bizde kullansak su programı
Steven ***İndirdikten Sonra Kur Next falan de Sonra Creation Master 08 aç File'ye bas Open - FİFA 08 bas bekle açılır***
BLACK EAGLE5 arkadaşlar CREATION MASTER 08 programının çalışması için yüklemeniz gereken yama programı: DOWNLOAD MICROSOFT NET FRAMEWORK 2.0: http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=.net-framework-2.0&lid=2140
ROBERTO.CARLOS **arkadaşlar bu cretion master ne işe yarıyo yoksa oyuna face filan import eklemeyemi yarıyo**
Steven ***Büssürü şey ekleyebilirsin Yazı fontları,Formalar,Minikitler,Reklam Panaoları,Sponsor,Taktikler,Kadralar ve Daha fazlası***
hangmaneagle beta olduğundan bir kaçını kullanabiliyoruz özelliklerden mesala team dan birşey değişmiyor taktikten değişmiyor oyunun içinden yeni taktik yapayım dedim olmuyor yani sistemi seçiyorsun ama oyuncuları istediğin yere koyamıyorsun inşallah uptade si falan olurda düzelir yawfff poffffffffff
hangmaneagle Orjinal Mesajı Yazan: wadewade arkadaslar program ınıyoda acılmıyo acıl yardım edin ne olur BLACK EAGLE5 adlı arkadaşımız eklemiş programın çalışabilmesi için gerekli programı 4 üncü sayfada onu indir açılır
bedirhans Orjinal Mesajı Yazan: BLACK EAGLE5 yaw arkadaşlar bişey soracağım şimdi ben CM08 kurdum çok güzel çalışıyor ayrıca bende fifa08 tsl full stadyumlar yaması yüklüdür bjknin çubuklu forma numarası rengi oyunda kırmızı diye CM08 ile beyaza çevirdim oyuna girince stadlar görünüyor ama isimleri yok oldu yardımcı olursanız sevinirim formayı değiştirdikten sonra fatbhuilderi çalıştır arkadaşım
yagizz kanka bu gerçekten cm 08 değil mi....? bazı arkadaslar fifa master ı cm 08 diye sallıyo da :D:D