ultrAslan_BoH **arkadaşlar galatasaray a dc arıyorum parası onemli değil galatasaray a gelicek çok iyi biri olsun .şimdiden teşekkürler**
curvanord Leandro Gioda Jonathan maidana oscar carmelo sanchez Jonathan Bottileni Denis Caniza Miranda(sao paulo) Luis Moreno seç beğen al:D
curvanord Database bende huge yaa ondan çıkmamıştır sende huge database buldum ben yeniden açtım oyun oyundaki tüm oyuncular açık buluyosun hepsini
m0K0k0 jack hobbs alabilirsen genç oyuncu gayet güzel liverpool altyapısında belki gelir parası az çünkü ikna edersin
_Mokoena_ Sergey Ignasevich Roque Junior Eric Addo ===========> Bunlar beleş Ledley King Barzagli Zaccardo Vincent Kompany . . .
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: tayfuncb22 Ledley King Barzagli Zaccardo Vincent Kompany bunlar gs ye gelmez ki :( bunlar zaten fbye bile zor gelir:p
_Mokoena_ Orjinal Mesajı Yazan: tayfuncb22 Ledley King Barzagli Zaccardo Vincent Kompany bunlar gs ye gelmez ki :( o kadar parayı yapana kadar baya bi başarı yakalayıp popülariteyi yükseltmişsindir diye düşünmüştüm :(