sKLoR arkadaslar liglerdeki yabancı kontenjanını nasıl kaldırabilirm ??? özelliklede türkiye ve ispanyadakileri ??
theboss78 biraz daha acarmısınız nasıl olacak bu iş editorden??bide ben editorden transfer butcesini ve oyunculara ödenecek para limtini artıyorum , transfer butcesi artıyo ama oyunculara odenen para artmıyo...örnek gs ile 2 milyar euro luk transfer butcesi yapıyorm ama en iyi futbolcuya bile key playerde 16000 eoru verebiliyorm haftalık sanırım..bunun cöuzumu bilen varmı?
sKLoR maas ı artırmak icin takım ve ülke puanlarınıda artırman gerekiyor.daha sonra :D lig ve awrupa sampiyonlugu ondan sonra maas lar artıyor... ! ewet bu işi editörden nasıl yapıcaz peki ????????? kontenjan işini... :???
XII **Editörden kontenjan kalkmazki?Benim bildiğim mesela Ab statüsüne sokarsın Tr'yi yada Türkiyede 1 yıl oynayan futbolcular tr statüsüne geçer.Direk kaldırma olayı varmı?**
alimdemir boşver bu işleri hile yapacaksan fm modifier kullan türk futbolcularının yarısını ronaldinho yarısını cannavaro gibi yap çok daha sağlam kötülükte ve kalitede olur