AmAstasiA arkadaşlar yalvarırım yardım edin bu scoreboardları eklemeyince oyunun zevki çıkmıyo ekliyorum dkz studiodan türk televizyon patchini skorboard yerine bembeyaz bişi çıkıyo sadece takımın amblemleri gözüküyo pleasseeee yardım edinnn...
m_genc ulem bilen yoq mu hakkaten yaw beyaz oluyo scoreboard söyleyinde cennete gidersiniz belki ....
AmAstasiA ya bı sitede en az 5 konum war hala 5 konuya cevap yazan 3 kişi war kardeşim yokmu şunun cwevabını bilen yaw çıldıracam internette kaç kere aradım gittikce bu sorunla karşılaşanlar artıyo yokmu sölicek biri bulana +rep lütfenn söleyin yafff...
canberkcanfener aynı sorunu ben de yaşıyorum, denemediğim şey yoktur ama naapçan, yardım eden yok ki!
AmAstasiA canberkcanfener kardeş en iyi sen anlarsın beni varya benimde denemediğim şey kalmadı harbiden bi kişi yardım etmiyo ya...
AmAstasiA ya arkadaşlarım abilerim yardım edin yokmu bu sorunun çözümü ya delircem zaten sorularıma cevap vermiyosunuz (_M e E r t y z_ abi dışında)
semih6767 ya arakadaslar aynı sorun bndede var bu sıteye giren yok yada bizi takan yok yardım edenden allah razı olsun baksa dicem bisey yok