ultrASlan1989 Orjinal Mesajı Yazan: YIITRL ya peki para "-" durumdayken oluo mu bu ?????????????? transferi abartınca para eksiye dştü çnkü ?? ltfen acil cwp ?????? eğer gameover yazısını gördüysen gameoverdır:P
YIITRL Orjinal Mesajı Yazan: ultrASlan1989 Orjinal Mesajı Yazan: YIITRL ya peki para "-" durumdayken oluo mu bu ?????????????? transferi abartınca para eksiye dştü çnkü ?? ltfen acil cwp ?????? eğer gameover yazısını gördüysen gameoverdır:P yok hyr ama 3 turn sonra game over .. ve transfer sezonundan çktım illa adam mı almak gerek parayı fullemek için ???
ultrASlan1989 Orjinal Mesajı Yazan: YIITRL Orjinal Mesajı Yazan: ultrASlan1989 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: YIITRL ya peki para "-" durumdayken oluo mu bu ?????????????? transferi abartınca para eksiye dştü çnkü ?? ltfen acil cwp ?????? eğer gameover yazısını gördüysen gameoverdır:P yok hyr ama 3 turn sonra game over .. ve transfer sezonundan çktım illa adam mı almak gerek parayı fullemek için ??? hayır paranın deişmesi lazım yani 10 puan bile olsa artıp azalması lazım
ultrASlan1989 Orjinal Mesajı Yazan: darkmute Transfer sezonuna geldim. Şimdi deneyeceğim. dene bakalım
barisakarsu12 abi hep böle yararlı programları bulduğum zaman indiririm ama illaki bi sorunla karşılaşırım:D kardeş search value nerde gösterebilirmisin:D normal search da buluyorum ama data türü giriniz dio????? lütfen bi yardım edin...
fender17 çok güzel ni yama buu da şu peste fifadaki simulate gibi bişey yoq mu yaa biri yardım etsin?!
oyuncu14 arkadasın dedii gibi select data type yazıo ben baya yapmıstım oyunlara böle hile de burda karılştırdım galiba hemde search value yazmıo sadece search yazıo yanındada data type falan var.lütfen yrdm kardeşim...