EBA79 Merhaba arkadaşlar benim ekranım 17' ama pes 6 ya girdiğimde 15' gibi görünüyo yani görüntü küçülüo bunu nasıl düzeltebilir bi program var mı?
bulkane Settings ten; full screen ve istediğin çözünürlüğü seç.Oyuna gir yine aynıysa ekra kartı sürücünü yeniden kur veya güncellemesini yap.Olmazsa oyunda bir bozukluk olabilir silip yeniden yüklemeyi dene.
EBA79 Orjinal Mesajı Yazan: bulkane Settings ten; full screen ve istediğin çözünürlüğü seç.Oyuna gir yine aynıysa ekra kartı sürücünü yeniden kur veya güncellemesini yap.Olmazsa oyunda bir bozukluk olabilir silip yeniden yüllemeyi dene. çok sağol abicim
bulkane C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\Settings dosyası burada.Ya da ; Başlat>Tüm Programlar>KONAMI>Pro Evolution Soccer 6>Settings e tıklıyorsun.
EBA79 Orjinal Mesajı Yazan: bulkane C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\Settings dosyası burada.Ya da ; Başlat>Tüm Programlar>KONAMI>Pro Evolution Soccer 6>Settings e tıklıyorsun. çok sağol abicim şimdi oldu
uyehat beyler buna çare yok çok denedim asus geforce 8500gt 512 128 bit ekran kartım var ama olmuyo anlayın artık oyunun bokluğundan oluyo :confused:
EBA79 Orjinal Mesajı Yazan: uyehat beyler buna çare yok çok denedim asus geforce 8500gt 512 128 bit ekran kartım var ama olmuyo anlayın artık oyunun bokluğundan oluyo :confused: öncelikle arkadaşım yazdığın msjı moderatör ve admin görürse büyük bi ihtimalle ban alıcan veya hesabın kapanıcak benim ekran çözünürlüğün düzeldi oyunda hiçbir problem yok bence sende problem var