yilmassh Orjinal Mesajı Yazan: AhmetOgur Joaquin(valencia'da) C.ronaldo, Messi, Krol(klasik hollandali) Teo walcot(arsenal'de en cabuk gelisme gosterenlerden biri ve cook hizli bir oyuncu) bu arada BAHCECI arkadasin imza bolumune yazdigi siiri cook begendim :D kardes eywallah siir benim deil buarada yilmaz erdogan sevebilme ihtimali isimli siirindeki giris kismidir ama genede saol tesekkurler
Barrett ** Ben ilk kez master league oynuorum huntelaar ı aldım we baya ii ama dediim gbi ilk kez oynuorm belki daa iileri wardır :) **
SeyitEreN kaka,rooney,alexandre pato,a. cole,esien,gilardinho,c.ronaldo,quaresma özellikle ben 2012 yılındayım rooney in 5 6 tane 95 i var =) dierlerininde ondan aşşa kalır yanı yok gerçi
mertince sorun senin aldıın cdde onunda çözümü forumlarda war kardeş küçük bi araştırmayla bulabilirsin;)
emr11 Lee Chun Soo, Lennon, Halil Altıntop(3. sezonda acaip bişey oluyor:), M. Taylor, Schwarz, Marcos, Odonkor
emr11 Halil Altıntopun 3. sezondaki hali bakmanızı tavsiye ederim:) bundan 3er 4er tane daha artar tahminimce oynatırsanız http://www.imageshock.eu/img/1075119,H.Altintop.jpg
mertince Halil Altıntopun 3. sezondaki hali bakmanızı tavsiye ederim bundan 3er 4er tane daha artar tahminimce oynatırsanız http://www.imageshock.eu/img/1075119,H.Altintop.jpg kardeş link kırık ama sana güveniyorum herkese ilgisi için teşekkürler saolunnn Aykutada benim forvetteki favorim menez dir (monaco)ilk başlarda sıkıyo ama ilerde henry gibi hızlı oluyor.Defansta huth harbiden çok sağlam. serhan16 size tavsiyem babel ve lita mertince saolun beyler catalniyazi to plpayerde her maçımı kazandım sıktı artık size tavsiyem balancesi yüksek oyuncuları alın adamları çok rahat geçersiniz bizim milli takımdakileri sakın almayın çok zayıflar :D mertince saol Aykutada balance yüksek oyunculardan djiba gerçekten cmf olarak süper 21 yaşında neredeyse tüm kafa toplarını alır.Pes 6 da metz takımı yoktu transfer edememiştim ama artık vaar :D ceylankral size tavsiyem "David Suazo" yu alın O bir yıldız çok çabuk gelişiyor şimdi en iyi 5 futbolcudan biri tarihte daha 2009. « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
Aykutada benim forvetteki favorim menez dir (monaco)ilk başlarda sıkıyo ama ilerde henry gibi hızlı oluyor.Defansta huth harbiden çok sağlam.
catalniyazi to plpayerde her maçımı kazandım sıktı artık size tavsiyem balancesi yüksek oyuncuları alın adamları çok rahat geçersiniz bizim milli takımdakileri sakın almayın çok zayıflar :D
Aykutada balance yüksek oyunculardan djiba gerçekten cmf olarak süper 21 yaşında neredeyse tüm kafa toplarını alır.Pes 6 da metz takımı yoktu transfer edememiştim ama artık vaar :D
ceylankral size tavsiyem "David Suazo" yu alın O bir yıldız çok çabuk gelişiyor şimdi en iyi 5 futbolcudan biri tarihte daha 2009.