mrb arkadaşlar gs da 07-08 sezonunda bişi denemek için 2. bi kariyer açtım daha sonra silmek üzere. defans sorunu üzerinde yoğunlaştım. arkadaşlar sağ stopper song sol tarafa 1 sezon için servet i koyun. ismael bouzid i arada bir oynatın. uğur u mutlaka oynatın. sonra 08-09 sezonuna bir gelin bouzid ile uğur neler yapıyor. resmen insan otobüs oluyolar. tek gereken sol bek'e takviye. ama iyi bi sol bek lazım ucuz genç değil ortalama yaşa sahip ve iyi bişi olmalı bunun içinde tabi para lazım. orhan ak geçici süre kurtarabiliyo ama yabancılardan güzel bişi lazım onuda bulursunuz.
baktım biraz karışık oldu vaktim dar özetleyeyim
-bouzid i sakın satmayın
-uğur u ara sıra da olsa mutlaka oynatın.
-bu iki adam bi sonraki sezon neler yapıyo görün.
-yani defansınız şöle olacak:(07-08 sezonu için)
sağ bek: uğur uçar
sağ stopper: song
sol stopper: servet(ara da bir bouzid oynatın)
sol bek: volkan yaman
-sonraki sezon için defans:
sağ bek: uğur(yedek sabri)
sağ stopper: song(yaşlandığı için yedeği servet olmalı çünkü arada bir form kaybı oluyo ama çok ii bi stopper)
sol stopper:bouzid(görüceksiniz resmen insan otobüs hatta berlin duvarı)
sol bek: volkan yaman(İŞTE ASIL İŞ BURADA. BURAYA ÇOK İYİ BİR ADAM LAZIM. ONU DA SİZE BIRAKIYORUM BÜTÇEYİ Bİ ŞEKİLDE AYARLAYIN. ÇOK İİ BİR ADAM ALIN. DETERMİNATİONS, ANTİCAPTİONS VE CONCERTİONS UN ÖZELLİĞİ 16 VEYA ÜSTÜ OLSUN)
işte olay budur görün bakın ne oluyo. sonraki sezon orta sahaydı forvetti sıkıntınız olmucak hatta ruhunuz duymucak. çünkü genç yetenekler sizi bekliyo olucak. ümit ve nonda sizi biraz daha idare edecek. orta sahanız zaten gelişmiş olacak. belki sağ kanada takviye gerekir.
teşekkür unutmayalım
**unutmadan; alan savunması yaptırın**