d.guenduez İşte Fifa 08 geleceğin 11 leri (BENCE) Carson(Aston Villa) Pique(Man UTD) Senderos(Arsenal) Bale(Totenham) Micah Richards(Man City) Fabregas(Arsenal) Gonzalo Castro(Leverkusen) Kerlon(Cruzeiro) Renato Augusto(Flamengo) Edu(Hoffenheim) Carlos Eduardo(Gremio) Fifa 08 de Kariyer yapanlar!! Mutlaka bu oyuncular kadronuzda bulunsun;):)
cibildak lutfen konu acmak ıcın olesıne konu acmayalım ole olsa bıle bızene da cok war cunku o zmn suanda 2009 da tartısmasını yapalı o zmn pff
c.ronaldomer forvete pato,bojan,agüero,robinho orta sahaya fabregas,giovanni dos santos,bazen cloutier,nani,anderson bunlarda iyi yükseliyo bi tek iyi yükselen kaleci bulamadım:D onada araştırmadan felipe diye bi kaleci buldum ilk 87 sonra yükseliyo bende bunları tavsiye ederim;) senin yazdıklarında bunlarla beraber yıldız oluyo yani senin yazdıklarına sözüm yok saolo kaleciyi söylediğin iyi oldu yeni managerde alıcam:D
beckham_20 ochoa,felipe,sergio ramos,bale,thiago helano,lennon,fabregas,obi mikel,nani,dos santos,agüero,pato,barnes,denilson,taarabat bu oyuncular geleceğin yıldızları
podolski_17 Orjinal Mesajı Yazan: d.guenduez İşte Fifa 08 geleceğin 11 leri (BENCE) Carson(Aston Villa) Pique(Man UTD) Senderos(Arsenal) Bale(Totenham) Micah Richards(Man City) Fabregas(Arsenal) Gonzalo Castro(Leverkusen) Kerlon(Cruzeiro) Renato Augusto(Flamengo) Edu(Hoffenheim) Carlos Eduardo(Gremio) Fifa 08 de Kariyer yapanlar!! Mutlaka bu oyuncular kadronuzda bulunsun;):) Arkadaş Louis Van Gaal Gibi Tanınmayan Oyuncuları Topluyor
MrShadow Ben Barcelonadayım yıl 2016 liste şöyle Buffon-91 S.Ramos-95 P.Mertesacker-94 Bale-91 M.Essien-93 Fabregas-96 C.Ronaldo-99 Messi-99 G.dos Santos-97 A.Pato-99 C.Eduardo-95 hiç hile kullanmadm bi Neuer'İ alamadm Buffon yaşlandı:D