FENER TAM GAZ
Fenerbahçe galibiyet serisine devam ediyor. Bu kez rakip Sakhin'di ve 2-0 lık galibiyet ve ortaya konan iyi futbol taraftarın yüzünü güldürdü. Ancak maçtan çok asıl merak edilen,Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Batuhan Demirci'nin basın toplantısında Fenerbahçe için ''Onlar zayıf takipler seçerek taraftarlarını kandırıyor''demesiydi. Buna ilk tepki Fenerbahçe'nin çiceği burnunda hocası Akdeniz'den geldi. Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç hoca,Galatasaray'ın hocasına sert tepki gösterdi.
AKDENİZ'DEN İNCİLER
Muhabir:Fenerbahçe'de Zico döneminde bir Brezilya ekolü hakimdi. Bu ekolü koruyacak mısınız?Yoksa yeni ülkelerden oyuncular dahil etmeyi düşünüyor musunuz?
Akdeniz:Açıkcası bu ekol lafı pek hoşuma gitmiyor. Bir oyuncu hangi ulustan gelirse gelsin,yeter ki iyi oyuncu olsun. Ben Zambiya ekolü de kurabilirim Fenerbahçe'de. Yeter ki kaliteli oyuncu olsun.
Muhabir:Mehmet Topuz'u alarak uzun süredir olan bir spekülasyonu sona erdirdiniz. Mehmet Topuz hakkında ne düşünüyorsunuz?
Akdeniz:Kesinlikle çok kaliteli bir oyuncu. Sağ kanat sıkıntısını neredeyse dünyada ki her takım yaşıyor. O,bence Avrupa'nın sayılı sağ kanat oyuncularından biri. Bir Avrupa kupasında oynayıp boy göstermek zorundaydı. Bizi seçti. Gerçekten yılın transferi olduğunu söyleyebilirim.
Muhabir:Galatasaray'ın yeni teknik direktörü hakkında ne düşünüyorsunuz?O da sizin gibi geçen yıl bir Alman takımını şampiyon yaparak geldi.
Akdeniz:Kendisini isim olarak tanıyorum. Başka bir tanışıklığımız yok.
Muhabir:Peki ya Marsille maçının sonunda basın toplantısında verdiği demeçler;''Zayıf takım seçiyorlar ve taraftarlarını kandırıyorlar''demişti Fenerbahçe'ye.
Akdeniz:Benim için kimin ne dediği önemli değil. İstediğimiz takımı seçmekte serbestiz. İstersek YeniKırşehirspor'la anlaşıp her gün hazırlık maçı yapabiliriz. Bu bize kalmış. Boş spekülasyonlarla kamuoyunun kafasını karıştırmamalarını öneriyorum kendilerine.
Muhabir:Peki ya Galatasaray'ın yeni transferleri?*
Akdeniz:Gelecek vaad eden oyuncular olduğunu duydum. Ayrıca ne söyleyebilirim ki?Benden nasıl bir cevap bekliyorsunuz bu soruya?
Akdeniz,ilk ciddi basın toplantısında prensipli ve sert bir teknik adam olduğu izlenimini verdi. Ayrıca bazı spor yazarları ve taraftarlar tarafından ukala bulundu.