Yeni bir "Pro Evolution Soccer" oyununa merhaba dediğimiz şu günlerde biz oyun meraklıları oyunu daha da güzelleştirebilmek, daha da zevkli hale getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Şimdi sizlere geçen yıl olduğu gibi yeni bir Turkcell SüperLig eklentisiyle merhaba diyorum. Şunu bilmenizi istiyorum ki bu yıl çıkaracağımız TSL geçen yılkinden çok daha güzel olacak. Ben burda sizlere çıkacak olan TSL'den bazı görüntüler ve detaylar vereceğim.
Özellikler;
- Turkcell SüperLig'den 18 takım, bu takımların formaları ve oyuncuların yüzleri.
- Oyundaki tüm takımların ve liglerin orjinal logoları, güncel kadroları ve formaları.
- En çok sevilen toplar ve Nike Aerow 2 Turkcell SüperLig Topu.
- Oyundaki tüm menülerin Turkcell SüperLig'e uyarlanmış hali ve Türkçe giriş menüsü.
- En güzel kramponlar.
- Tüm futbolcuların gerçeğe en yakın güçleri.
- 3 büyüklerin muhteşem tezahüratları. (Ayrı bir linkte toplanıp, seçime bağlı olarak indirilecektir.)
- Çok sevilen ve en kaliteli oyun içi müzikler.
- Tüm takımların orjinal formaları.
- Tüm takımların, oyuncuların ve stadyumların gerçek isimleri.
Yama 4 farklı versiyondan oluşacaktır. Bunlar şu şekildedir;
- Standard Version
- Fenerbahçe Version
- Galatasaray Version
- Beşiktaş Version
Her versiyonun birbirinden farkı oyun içi menü ve temaların taraftara özel olmasıdır. Örneğin bir Fenerbahçeli "Fenerbahçe Version"u indirip taraftarı olduğu Fenerbahçe takımının oyunun her yerinde değişik ve güzel bir resmini bulacaktır.
Oyunda bulunacak ligleri şu şekildedir;
- İngiltere Premier Ligi
- Fransa Ligue 1
- İtalya Ligi Serie A
- Turkcell SüperLig
- İspanya Ligi Liga Espanola
- Almanya Bundesliga
- Other Leagues A
- Other Leagues B
Oyun içi görüntüler;

Önemli: Bu yama henüz tamamlanmamıştır. Yardım edebilecek, bu işe gönül vermiş arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler. Özellikle forma ve yüz konusunda yardımda bulunacak arkadaşlar yamaya büyük katkı sağlamış olacaktır. Aksi takdirde malesef işler daha da yavaşlar... Çıkış tarihi konusuna gelince; şu an kesin olmadığı gibi PES 2008 editlemeye yarayan programlar çıkmaya başladığı birkaç gün içerisinde yama hazır olur. Fakat bu çalışmaların devam etmediği anlamına gelmesin, bu sadece bize kolaylık sağlar.
Umarım yamanın kalitesi konusunda bir fikir sahibi olmuşsunuzdur. Yama çıktıktan sonra update'ler gelecektir.
Lütfen bu yama hakkında görüş ve isteklerinizi dile getirin.