Tam bir CL havasında heyecanlı bir maç geçirdik. Sonunda tur atlamayı başardık.

Gol bulmamız ama gol yemememiz gerekiyordu. Ben de gerekene göre bir taktik hazırladım.
Maça iyi başladık. İlk yarı bittiğinde çok sayıda şutumuz vardı, Schwartz ile 13. dakikada golü bulmuştuk. Rakibimizin ise sadece bir şutu vardı. İkinci yarı da atak yaptık ancak golü bulamadık.
Uzatmalarda da golün gelmemesi üzerine son dakikalarda penaltı için Pedersen'i oyuna aldım (D LC). Kaptanımız Jakobsen cezalıydı, bu nedenle orda Gustavo oynuyordu. Pedersen'i alarak bir penaltıyı garanti altına almak istedim. Son saniyelerde Benfica kontraatak yaptı, atılan arapasa forvetin koşmasını Pedersen engelledi ve kırmızı kart gördü. Oyuncularım itiraz etti, sağ bek oyuncum Edimar itirazdan dolayı ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı.
Penaltılarda ise Schwartz'ın topu sağ direğe nişanlaması beni endişelendirdi. Ama refleksi 20 olan kalecimiz Stenild günü kurtardı :)
Edimar(sağ bek) ve Pedersen(D LC) kırmızı karttan dolayı, Lumb (sol bek) ise sarı karttan dolayı önümüzdeki maçta oynayamayacak. Ama kadromuz geniş.