crdsa 19 yaşındaki genç defans oyuncum Gustavo Brezilya 20 yaş altı takımıyla turnuvada. 3 maç oldu , bunların ikiksinde ikişer gol attı. Performansı çok iyi gözüküyor.
crdsa Aşağıdaki iki oyuncu Türk oldu ve ikisini de milli takıma çağırmayı düşünüyorum. (Danilinho Deniz, Burdujan Berdan ismini aldı :p) Orjinal Mesajı Yazan: FifaMen Ozan Tevfik Köse'nin durumu nasıl acaba?
crdsa Arjantin ile yaptığımız hazırlık maçında 1-1 berabere kaldık. Golümüzü Nihat attı. Dortmund'u eledik. Rakip Manchester United.
nvrmnd okuduğum en harika kariyerlerden biri.. aralıksız okudum 39 sayfa.. ama keşke bitmeseydi :D başarılarının devamını diliyorum ;)
TuNdRaLoWeR Geleceğe dair yatırımlar yapman beni sevindirdi Ozan.İnşallah istediğin yerlere gelirsin;)
crdsa 90+3'te penaltı nedeniyle beraberlikle yetitnmek zorunda kaldık. Şimdiki oyuncum Makinen ve eski oyuncularım Lomski ile Aaritalo da oynadı maçta. Hazırlık maçında Danimarka'yı 2-0 yendik. Şimdiki oyuncum Jakobsen ve eski oyuncum Zimmling de oynadı maçta.
crdsa Çeyrek finalde Manchester deplasmanında büyük bir cesaret örneği göstererek Skive maçındaki taktiği değiştirmedim. Zorlanmamıza rağmen iyi oynadık. Son dakikalarda gelen gollerle büyük avantaj yakaladık.
crdsa Gelecek sezon için iki oyuncuyla daha anlaştım. Manchester United'ı eledik. Yarı finalde PSV ile eşleştik. Bir oyuncuyla daha anlaştık.