AALBORG VE LYON FİNALDE !
Danimarka'nın Aalborg takımı çıkışını sürdürerek Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı. Golsüz beraberliğin rövanşında rakibini deplasmanda 2-0 yenen takım deplasman performansıyla herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Goller 11 VE 12. dakikalarda Andrade ve Gronkjaer'den geldi.
Middlesbrough ile anlaşan Gronkjaer uzun süredir oynatılmıyordu. Yoğun maç trafiğinden dolayı oyunculaarın yorgun düşmesi nedeniyle Ozan Ateş kendisini ilk 11'de sahaya sürdü ve tecrübeli kanat oyuncusu golünü attı.
İkinci oyuna giren 17 yaşındaki genç forvet Kasper Petersen Aalborg'un Şampiyonlar Ligi'nde oynayan en genç oyuncu ünvanını aldı. Bir sezon önce yine bir Porto maçında Yoel Goldstein en genç oyuncu olmuştu. Aalborg genç oyuncuları ile de futbolseverleri şaşırtıyor.
Diğer yarı final maçında ise Lyon, Barcelona'ya 2-1 yenildi. İlk maçı 3-1 kazandığından dolayı finalde Aalborg'un rakibi oldu. Barcelona'nın golleri Iniesta ve Henry'den, Lyon'un tek golü Celsinho'dan geldi.
DANİMARKA KUPASI AALBORG'UN
Finalde müthiş maçta AaB FCK takımını 3-1 yendi. Omar Andrade hat-trick yaparken Kobenhavn'ın tek golü Allback'tan geldi. Gronkjaer asistlerini yapmaya devam etti. 21. asistiyle birlikte kendi rekorunu (bir sezonda en çok asist) geliştirdi.
Ligde ikinciyim. Birinciyle aramızda 2 puan farkı var. Ama ben avantajlıyım, çünkü 4 maç eksiğim var :eek: o kadar çok maç oynuyorum ki geniş kadronun önemi ortaya çıkıyor. Ayrıca Drissa Diarra (26yaş-AMC-1,3Mdolar) ve Gustav Östman (18yaş-MC-0,4Mdolar) transferlerimiz gerçekleşti. Kendileri sezon sonundan itibaren bizimle. Östman'ı kiralamayı düşünüyorum.