blockcu Arkadaşlar m.l. gibi turnuvalarda oyuncularım 2 maçtan sonra güçleri iyice bitiyor.. 3 maça çıkamayacak konuma geliyor kondiyonları .. bunu nasıl düzelticez.. yoksa bu şekilde çok saçma .. aynı ilk 11 im le 3 maç oynayamıyorum ..
colin_1907 valla ben 2 tane adam edeitledim her maçta atıyorum 3-4 tane güçleri azalsada farkeden bişey olmuyo zaten...
rizaa13 arkadaşım yapıcak birsey yok.oyuncular yoruluyorlar.Buda maça %100 etki ediyor.Bence yedek kadronda saglam olsun. Maçlara farklı oyuncu ile cıkmaktansa oyuncu değişikliği yap 2 yarılara yada dkka 70 den sorna oyle devam et.daha ii olur.
blockcu pes 6da da vardı bu problem ama bu kadar değildi.. tamam bir oyuncu yorulabilir belki 7-8 maç sonra ama ben 1 maç yapıyorum 2. maçta kondüsyon yarıya iniyor.
sari__lacivert bady balance yazan yerin altinda bulunan ozellikle ilgili bu (sanirim stamine olacakti) ornegin Kuyt ve j.sung park'in bu ozelligi cok yuksek oldugu icin ardarda cok mac yapabiliyor
rizaa13 park evet cok ii valal önceden bir 11 ile tüm oyun bitiyordu :D şimdi bir 11 ile 3 maç anca:D
maNga-Ra ben her maca farklı 11'le çıkıyorum pes6'dan beri. 22 + 4 veya 5 oyuncum oluyo tüm takımda. iki farklı 11 adamım var. cezalı falan olursa o fazlalıkları (4,5 kişi falan) kadrolara dahil ediyorum. Dengeyi kurunca güzel oluyo...
rizaa13 maca girmedne once kadro secimnde D yada Şut tusuna basın orda X olrak gosteriyor size en iyi kadroyu ayarlıyor ;)
alimdemir Orjinal Mesajı Yazan: mods bu özellik gerçekçilik katmış ama yine de gözler pes 6 yı aramıyor değil hani!!!Haksızmıyım? gerçekçilik mi? hangi turnuvada bir takım 3 maç sonra iflas edebilir? dünya kupalarında ve avrupa şampiyonalarında ileriki turlara kalan takımlar 3. maçtan sonra yeni bir onbirle mi çıkıyolar sahaya? türkiye dünya 3.sü oldu kadroda kaç kişi değişti son maça kadar?bu "saçmalık" pes2008'in tek hayal kırıklığı değil o yüzden tartışmaya gerek duymuyorum,saygılar...