arkadaslar oyunu gidip orjinal aldım geldiği gün
ilk gece 4-5 maç yapabildim geç döndüm diye aşırı keyif almıstım hatta keske okulda uzadı diye şu son vizelerden sonra alsaydım fln gibi düşündüm
ertesi gün oynarken oyun göçtü
puan kaybedince en iisi low a aliim puan kaybetmeye değmez grafikler fln dedim
neyse sonraki tüm maçlarım inanılmaz bug dolu kaleciler saçma sapan goller yiyo orta yuvarlaktan yaptıgım frekik vuruslarının bi çoğu gol oluyo maçlar 6-5 7-6 fln bitiyo..
neyse bu şekilde 102 maç yapmışım her girişte yazıyo ama hepsini baya baya oynadım.. geçen gün girdim nete bi şans daha veriim dedim kendi kedime ayarlarıda tekrar medium a çıkardım belki göçmez ve daha çok keyif verir diye. maça basladım lag düzeyi çoğu zamanki gibi tek yeşille kırmızı arası gidip geliyodu buldugum birine karşı.. çok ilginç şekilde frikikten vurdugumu kaleci tek hamlede tutmaya basladı :s ,karsı karsıya 50 pozisyona girdim hepsini kaleci kurtardı kornerden içeri falsolu çizgiye yaptıgım topu kaleci içeri almak yerine tek hamlede sahip oldu fln :s maç 1-0 bitti. acaip şaşırdım.. lag bile daha farklı oluodu yani bu lag düzeyinde top çok uçuodu saha sola bi anda ordan burdan çıkıodu ama ciddi ciddi çok az hissetmiştim lag oldugunu. dedim heralde şansa oldu yani grafikleri medium a almamla ne alakası olabilir. kaldıki karşıdakiler high medium yada low oluyo yani netten oynadıgım oyunun benim low a almamdan dolayı saçma salak bi oyuna dönüşmesine imkan yok fln..
neyse bu şekilde gece basladım sabah 7 ye kadar 10 maç fln yaptım hepsi aynı şekil :s ne adamlar topu ayağının altında ezio ne ronaldhinyo pas atmak isteyipte topa basıp rakibe kaptırmıyo ne kornerden gelen topu herkez seyredio ortalara ilk seçip bastıgım adam çıkıp yükselio saçma sapan eline koluna çarpıp kendi kalesine gitmio fln inanılmaz şekilde defans yapabilmeye basladım adsmlar artık oyuncularımın içinden geçemiodu( bu şekilde çok gol yeniyo çünkü) sonuc olarak 10 maç fln yaptım medium a aldıktan sonra oyun inanılmaz zevkli oldu ama grafiksel olarak demiyorum oynanabilirlik değişti bu ne saçma bi olaydır anlayamadım. hiç bilemiyorum belkide serverda network oyundaki sorunlarıde tam o dk düzeltmiş olabilirler diicem ama ne pach çıktı nede sorunlar üstünde çalışıoruz yazısı kalkmış
çok şaşırdım. medium a almak resmen oynanabilriliği değiştirdi. yani 10-15 maçta şansa bu şekilde farklı olmaz bariz değişti..çok ilginç bu konuda bilgisi olan varmı.