hakaa ABİLER BEN OYUNU YÜKLEDİM AMA TARAFTAR YOK SES VAR AMA GÖRÜNTÜ YOK :) BİRİ YARDIM EDEBİLİR Mİ NE YAPMAM GEREKİYOR ??
Kezman_batu9 ekran kartından bendede aynı sorun var bilader. 128mb ın ve altındaki ekran kartlarında ne yazıkki seyirciler yok çünkü oyunu mediumda oynayamıyoruz.seyirciler medium ve high çözünürlükte aktif oluyolar. bide ekran kartının kaç mb olduğunu söylersen sorunu en net şekilde söyleyebiliriz.:)
fikretmurat aynı sorun bendee var kardeş. bende kendi resmimi create playerden scan yaparak yapıyorum kaydediyorum. oyunu kapatınca hepsi kayboluyor. load yapınca yüzler kapkara görünüyor.
Qarijma walla ben açıkçası oyunu hiç beğenmedim oynanışı çoq kötüü ama çoq qerçekçi qerek sesler olsun qerekse çalımlar fakat faceleri ve futbolcuları yapamamışlar bencee
berkdk ya bendede aynı sorun var biri yardım edebilirmi editten yaptıgım face ler load yapınca siyah oluo
hsa0790 arkadaşlar.Burda ilginç bişey var. ben pes2008 i kendi pc 'me kurdum seyirci yok kasmıo pc.Ama arkadaşın pc'ye kurdum onda seyirci var pc kasmıo.Tek ortak noktamız pcler aynı özelliğe sahip.En önemliside ekran kartlarımız 128 mb. sorunu nasıl çözeriz? Yardımcı Olurmusunuz??
bulkane Oyunun yüklü olduğu konumda Settings detay ayarı en az "medium" olmalıdır seyirci görümesi için. Ayar "low" da olduğu için görünmüyordur.Arkadaşındaki sistemle aynı olabilir ama yapılan ayarda dediğim gibi farklıdır.